Nedsat pris! Anticancer: en ny måde at leve på Forstør
Kategorier / sektioner:

Anticancer: en ny måde at leve på (Bog, Indbundet)

Af: David Servan-Schreiber

Forlag: Det Blå Hus
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 16
Dato for udgivelse: 27-9-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Oversætter: Annette Leleur
Redaktion: Rikkemaiah Fischer
ISBN-13: 9788702208863
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Christine Clemmensen
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Originaltitel: Anticancer
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

255,70 kr

-22.5%

Vejl. pris: 329,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Forskeren og lægen David Servan-Schreiber blev i sine yngre dage behandlet konventionelt for en ondartet kræftsvulst, men da kræften vendte tilbage, og han ikke blev spået gode overlevelsesmuligheder, slog det ham, at det ikke var nok at forlade sig på operation, kemoterapi og strålebehandling. Han indledte derfor en indgående undersøgelse af, hvad han selv kunne gøre for at aktivere kroppens naturlige selvhelbredende evner.


I Anticancer præsenterer han den vigtige viden, han kom frem til, som førte til en fuldstændig omlæggelse af hans liv og resulterede i, at han blev rask og forblev rask i 20 år. Han kommer bl.a. ind på, hvad vi skal spise, hvis vi vil gøre vores bedste for at bekæmpe kræften - eller endnu bedre, undgå at få den i første omgang.


Men det er ikke kun i forhold til kosten, vi kan sætte ind: Ifølge Servan-Schreiber er det lige så vigtigt at kigge på livsstil, psykologiske faktorer som traumer og livsindstilling samt miljømæssige påvirkninger.


Bogen indeholder den nyeste viden om antiinflammatorisk kost, vitaminers indflydelse på immunsystemet, betydningen af at røre sig fysisk, og hvordan man kan lære at slappe af og reducere stress med meditation.


David Servan-Schreiber fortæller sin egen gribende personlige historie og præsenterer et effektivt behandlingsprogram, der kan bruges sideløbende med konventionel kræftbehandling. Det handler om at finde den bedste kombination af konventionel og alternativ behandling.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Anticancer: en ny måde at leve på

Anticancer: en ny måde at leve på