Nedsat pris! Anti-inflammatorisk kost: Sluk branden der hærger kroppen indefra
Kategorier / sektioner:

Anti-inflammatorisk kost: Sluk branden der hærger kroppen indefra (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Martin Kreutzer

Forlag: Muusmann Forlag
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793314214
Udgave: 1. (16-08-2015)
Oplag: 10. (09-03-2018)
Første udgivelsesår: 2015
Serie: Muusmann Sundhed
Indbinding: Paperback
Sideantal: 128
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Guiden introducerer læseren til hele inflammationsbegrebet. Hvad gør inflammationen ved os, hvorfor skal vi kere os om den og frem for alt: Hvordan kan vi gennem intelligente kostjusteringer slukke den indre ild, der truer med at give os alverdens dårligdomme? Introduktionen til konkrete råvarer efterfølges af 25 lækre opskrifter, som inspirerer læseren til at ændre sine kostvaner.


Temaer: Hvad er inflammation, hvad skal du spise for at slå den ned, hvad kan du ellers gøre og hvordan omsætter du rådene til konkrete, velsmagende opskrifter?Ernæringsteorien og råvareguiden er skrevet af Martin Kreutzer, en af landets mest kendte specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab bag sig og har udgivet bøger på kendte forlag, heraf er flere forfattet i samarbejde med Anne Larsen. Opskrifterne er komponeret af Anne Larsen, succesfuld foredragsholder og forfatter til en lang stribe kostbøger. Fotograf Stine Heilmann har mange års erfaring med at fotografere mad til store magasiner. Hendes interesse for sund og spændende mad formidles gennem smukke og appetitlige fotos.


Om serien: Omfattende teori, en inspirerende råvareguide og fantastiske opskrifter giver læseren masser af konkrete redskaber, som kan bruges til at skabe sunde forandringer i hverdagen. Temaerne varierer fra bog til bog, således at seriens enkelte eksemplarer kan læses for sig selv.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Anti-inflammatorisk kost: Sluk branden der hærger kroppen indefra

Anti-inflammatorisk kost: Sluk branden der hærger kroppen indefra