Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Anvendt astrologi: en antologi af Karen Boesen (Bog, Hæftet)

Forlag: Galaxen - Astrologisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 348
Dato for udgivelse: 3. kvartal 2005
Udgivelse: 2. udgave, 2006.
Redaktion: Karen Boesen
ISBN-13: 9788791178221
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: iil.
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 2

5 - 10 hverdage

338,65 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En af de bedste danske bøger om astrologi i nyere tid er nu på markedet og giver astrologer og andre interesserede et fænomenalt værktøj til at sætte sig seriøst ind i astrologiens mange anvendelsesmuligheder. Teorierne er omhyggeligt gennemgåede og suppleret med praktiske eksempler, der giver læseren direkte mulighed for at udbygge sin astrologiske erfaring - både i personastrologien, erhvervsastrologien og esoterisk, mundan og politisk astrologi.
Dansk astrologi har en meget høj standard. På grund af mange års forskning hos danske astrologer, der intelligent, indsigtsfuldt og præcist har formået at videregive teorier og praktiske resultater, har dansk astrologisk arbejde - med rette - opnået meget stor international anseelse.
Antologien Anvendt Astrologi er det første værk på dansk, som samlet giver indblik i astrologiens mange anvendelser.
Forfatterne er hver især eksperter på deres felt og giver her læseren mulighed for at studere områder af astrologien, som kun få uden for fagkredsen vil være bekendt med. Praktisk anvendte teorier, der berører det individuelle menneske, øjebliksastrologi, esoterisk astrologi, erhvervsastrologi og mundan astrologi - og den astrologiske relativitetsteori, der rummer muligheder for at bevise astrologiens virkning.
Næsten alle kapitler er originale tekster, der ikke før har været publiceret, og de er skrevet af professionelle danske astrologer, der her øser af deres mangeårige erfaringer.
Skrevet af følgende forfattere: Johan Hjelmborg, Louise Kirsebom, Adrian Duncan, Claus Houlberg, Karen Boesen, Gilbert Tjørnum, Cathrine Oppenheim og Holger Stavnsbjerg.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Anvendt astrologi: en antologi af Karen Boesen

Anvendt astrologi: en antologi af Karen Boesen