Arbejdsliv for begyndere: Hvad de andre ikke fortæller om Forstør
Kategorier / sektioner:

Arbejdsliv for begyndere: Hvad de andre ikke fortæller om (Bog, Hæftet)

Af: Birgitte Asmussen

Forlag: Trykværket
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 144
Dato for udgivelse: 20-3-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788793063075
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Jeanette Kilpatrick
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

98,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dette er en bog for unge, om det liv de skal til at træffe beslutninger om, men endnu ikke kender så meget til - arbejdslivet.   

Bogen er fyldt med inspirationer, opmuntringer og utraditionelle meninger. Uanset om du ´går den lige vej´ eller om du synes, det er vanskeligt, overhovedet at FINDE vej, så er der noget at hente.  

Bogen er baseret på personlige holdninger og erfaringer, samlet op fra foreløbig 35 års arbejdsliv på masser af virksomheder i forskellige brancher. Den tilbyder modspil og medspil, viden og indsigt, og den indeholder undervejs en del ´opbremsninger´, hvor læseren kan få lejlighed til at tage stilling, mærke efter, finde egne svar.    
 
Bogen er delt i to - første del sætter lys på læseren selv, de overvejelser og usikkerheder, ønsker og drømme der kan være. Denne del kan du især have glæde af, hvis du synes, det er vanskeligt at finde vej ind i arbejdslivet. 
 
Anden del har fokus på virksomhederne og fortæller om, hvordan de er at arbejde i, og hvorfor. Hvad kan man kigge efter, hvis man vil vide lidt om, hvor man kan komme til at trives godt? Denne del er især brugbar, når du gerne vil vide, hvad du kan vælge arbejdsplads efter.   
Bogen giver ikke svar og løsninger - dem har læserne selv. 
 
Om forfatteren
Birgitte Asmussen (f 1961) har haft egen virksomhed siden 2005, og deler i bogen sine erfaringer og indsigter fra foreløbig mere end 35 års arbejdsliv. Hun leverer stof fra en, der har støvlerne på. Praksis, ikke teori.
Birgitte er uddannet kontorassistent og psykoterapeut. Begyndte sit arbejdsliv som 16-årig, og har i dag mere end 45 ansættelser på sit CV. Mange af dem har været faste ansættelser, endnu flere har været vikaransættelser. Hun har været rundt om nogle ufaglærte jobs, og hun har et højskoleophold med sig.   
Nogen lige vej har det ikke været, men hele tiden har hun på én gang haft sit arbejde som levebrød og studieobjekt.   
Gennem tiden har Birgitte opsamlet en mængde erfaringer og indsigter om arbejdslivet og menneskers hverdag på arbejdspladserne. Indsigter, der gælder virksomhedernes ´personlige kendetegn´, og indsigter der gælder de ansattes /medarbejdernes vilkår og hverdag.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Arbejdsliv for begyndere: Hvad de andre ikke fortæller om

Arbejdsliv for begyndere: Hvad de andre ikke fortæller om