Nedsat pris! Arbejdslivets psykologi Forstør
Kategorier / sektioner:

Arbejdslivets psykologi (Bog, Indbundet)

Forlag: Hans Reitzel
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 415
Dato for udgivelse: 29-10-2004
Udgivelse: 1. udgave, 2004.
Medforfattere: Gert Graversen, Henrik Holt Larsen
ISBN-13: 9788741223629
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Alette Bertelsen
Ophavsangivelse: Gert Graversen, Henrik Holt Larsen
År for denne udgave: 2004
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 4

2 - 5 hverdage

326,25 kr

-13%

Vejl. pris: 375,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

To estimerede fagfolk, nemlig nu pensionerede lektor i Arbejds- og organisationspsykologi ved Aarhus Universitet Gert Graversen og Henrik Holt Larsen, professor, dr. merc. ved Institut for Organisation og Arbejdssociologi, CBS har sat sig ned og skrevet grundbogen Arbejdslivets psykologi. Med denne udgivelse imødekommes behovet for en grundlæggende dansk lærebog, der giver et velfunderet og alsidigt billede af, hvad begreberne arbejdspsykologi, organisationspsykologi og human resource management dækker.
Bogen giver en grundlæggende indføring i arbejds- og organisationslivets psykologi. Den består af tre dele, som tilsammen dækker centrale temaer i samspillet mellem menneske, arbejde og organisation.
Første del handler om arbejdets betydning for det enkelte menneskes og samfundets udvikling, herunder bestræbelserne på at skabe sunde og attraktive arbejdsbetingelser.
Anden del sætter spot på samspillet mellem individ og organisation, hvor også lederskab belyses og problematiseres.
Tredje og sidste del belyser under begrebet ´human resource management´, HRM, en række eksempler på, hvordan nyere tids udvikling inden for arbejds- og organisationspsykologi kan nyttiggøres i ledelse og personaleudvikling, bl.a. som hjælp til planlægning af livsforløb og karriere.
Gennem udvalget af bogens temaer og stof er det tilstræbt både at give en bred oversigt over arbejds- og organisationspsykologien samt at lægge op til diskussion af centrale spørgsmål og problematikker på feltet. Arbejdslivets psykologi er velegnet som introducerende lærebog ved universiteter, handelshøjskoler og anden videregående uddannelse.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Arbejdslivets psykologi

Arbejdslivets psykologi