Forstør
Kategorier / sektioner:

Arbejdsmiljø: Køkken Hotel Restaurantuddannelse (Bog, Hæftet)

Af: Henrik Hansen

Forlag: Erhvervsskolernes Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Grund- og områdefag - Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse
Sideantal: 69
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
Nr. i serien: Bind: 6,
ISBN-13: 9788778816788
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 4

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

194,25 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Arbejdsmiljø styrker det forebyggende arbejdsmiljøarbejde og giver eleverne forudsætninger for at erhverve sig viden om arbejdsmiljø samt forudsætninger for at medvirke til varetagelse af sikkerheds- og sundhedsmæssige opgaver.
Det indeholder følgende afsnit:
Indledning - Om påvirkningerne i arbejdsmiljøet;
Baggrund - Om lovgivningen og om arbejdsmiljøapparatet;
Redskaber - Om sikkerhedsorganisationen, arbejdspladsvurderinger, arbejdspladsbrugsanvisninger m.m.;
Psykisk arbejdsmiljø - Om takt og tone, mobning, personalepolitik, stress, sexchikane og brug af narkotika;
Fysisk arbejdsmiljø - Om stegeos og glatte gulve; løfte- og bæreteknikker, skader ved servering, eksem og allergi samt passiv rygning;
Hviletid - Reglerne herom;
Arbejdsskader - Om mulighederne for kompensation;
Hjælp dig selv - Gode råd til kendte problemer.
Overalt understøttes indlæringen af eksempler fra gastronomens og tjenerens hverdag.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Arbejdsmiljø: Køkken Hotel Restaurantuddannelse

Arbejdsmiljø: Køkken Hotel Restaurantuddannelse