Nedsat pris! Arbejdsnotater 2015-17 Forstør
Kategorier / sektioner:

Arbejdsnotater 2015-17 (Bog, Hæftet)

Af: Kristoffer Hultenberg

Forlag: Antipyrine
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 56
Dato for udgivelse: 15-4-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793108905
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Kristoffer Hultenberg
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

127,20 kr

-20.5%

Vejl. pris: 160,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Billedkunstner Kristofer Hultenbergs Arbejdsnotater 2015-17 er som titlen antyder notater fra et arbejde, i dette tilfælde et arbejde med billeder. Notater omhandlende de basale valg af værktøjer og materialer, valg af farver, nysgerrighed og irritation over billedaflæsningens konventioner, samt spor og tanker om andres værker, som punkter for egen produktion.

Teksternes kvalitet er deres introverthed, de grænser op til det ikke-kommunikerende, er for nøgterne til at blive private, bevidste om ikke at blive det, ikke at blive forklarende. De undsiger sig vaner, konventioner, formater, genrer og syntaks, men opererer med et eget system, egen syntaks, et eget sprog.

Dettager lang tid at læse teksterne, enkelte er meget ligefremme, andre er konkretistiske opsat som visuelle digte, minimalistiske. Flere har karakter af afskrivninger, sproglige afskrivninger af billeder eller billedelementer. Billederne taler gennem teksten, bliver en stemme, en stemme uden ophav, fordi billedet ikke er repræsenteret i bogen, det må tænkes frem mens vi læser. 

Det er oplagt at se Kristofer Hultenbergs billeder som et eget tegnsystem og hans notater som et eget sprog, der både betjener sig af noget rigidt serielt, kontrolleret, men hele tiden har en indbygget afvigelse, en variation eller et kollaps. Som læser over for en sådan tekst må man hele tiden flytte sig, nulstille maskinen, læse igen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Arbejdsnotater 2015-17

Arbejdsnotater 2015-17