Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Arièl: roman (Bog, Hæftet)

Af: Juliane Preisler

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 324
Dato for udgivelse: 22-11-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788779736146
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

228,75 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I et sørgmuntert, virkelighedsnært univers, der kunne ligne en storby, møder vi den unge mand Arièl. Han bringer pakker ud på sin cykel. I sin fritid forsøger han at holde styr på sin mor Adèle med de lidt for franske ambitioner og det lidt for foranderlige ydre, der skal forvandle hende fra sidst i fyrrerne til noget betydeligt yngre.

Som romanen skrider frem, møder Arièl uforglemmelige typer og skæve eksistenser, der ofte giver ham indtryk af at have brug for et skub i den rigtige retning. Og et skub i den rigtige retning er lige præcis hans afdeling - han har nemlig helt særlige evner .


Undervejs bliver han ramt af kærligheden, møder mænd, der stritter i mange retninger, og hunde i overfrakke. Men mest er han optaget af pigen Rosa, og hvad han skal stille op med sig selv og sine evner, der måske eller måske ikke kan redde både verden og Rosa ... og Arièl selv.


Juliane Preisler (f. 1959) debuterede i 1983 meddigtsamlingen Uden og har siden skrevet en lang række romaner, digtsamlinger og skuespil. Arièl er Juliane Preislers 14. roman.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Arièl: roman

Arièl: roman