Nedsat pris! Arkitekturens ethos
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Arkitekturens ethos (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Arno Victor Nielsen

Forlag: IKAROS Press
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792614094
Udgave: 1. (01-10-2018)
Oplag: 1. (01-10-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 414
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Arkitektur skal opfylde behov, også dem vi ikke vidste, vi havde. Men først af alt skal den gøre os fri. Det er dens ethos! 


Bogen, Arkitekturens Ethos, er filosoffens befriende bud herpå. Bogens mere end 40 tekster har afsæt i aktuelle begivenheder, hvor arkitekturen eller arkitekter spiller hovedrollen, og udfolder sig herefter som refleksioner over principielle spørgsmål med filosofiens skatkammer som dialogpartnere. 


Samlet set afspejler bogens tekster mere end et kvart århundredes arkitekturdebat, er daterede og inddelt i: arkitektur, design, planlægning, restaurering og en femte gruppe til det løse og løsagtige. Der er både konkrete værkanalyser og fremstilling af de lange bølger i arkitekturens og arkitekturtænkningens historie. 


Målet er intet mindre end et filosofikum for arkitekter!


I den brede offentlighed er forfatteren Arno Victor Nielsen mest kendt som foredragsholder og kommentator i medierne, såvel den skrevne presse som i radio og tv. Dette er imidlertid kun én side af hans aktiviteter. En anden side er den omfattende produktion af artikler, offentliggjort i tidsskrifter i vidt forskellige sammenhænge. Fokus er krydsfeltet mellem æstetisk filosofi og forskellige arter af kunstnerisk praksis. 


Bogen henvender sig til arkitekter med interesse for filosofi og til kulturinteresserede med interesse for arkitektur.

Anmeldelser (0)