Arne - månens søn Forstør
Kategorier / sektioner:

Arne - månens søn (Bog, Hæftet)

Af: Kirsten Breindahl

Forlag: Breindahl
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 100
Dato for udgivelse: 7-11-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
ISBN-13: 9788799211005
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

111,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Arne Madsen er healer med røntgenblik, bor i Jylland og ernærer sig ved at have en lille kiosk og køre ud med varer til plejehjem og institutioner. Han er et usædvanligt menneske, der ikke tager betaling for sine behandlinger. Han opdagede sine helbredende evner, dengang hans kone fyldte 30 år og var så angrebet af forskellige former for kræft, at lægerne kun havde givet hende kort tid tilbage at leve i. Arne fik en åbenbaring om natten derhjemme, han skulle tage sin kone hjem fra sygehuset og ville få vejledning til at behandle hende. Det skete, han helbredte hende, og i det år, bogen "Arne - Månens søn" blev skrevet, kunne hans kone fejre 60 års fødselsdag. De 30 mellemliggende år havde han videreudviklet sine evner, og rygtet om ham er spredt som ringe i vandet. Arne arbejder med naturkræfterne og henter især sin kraft fra månen. Deraf titlen.
Bogen portrætterer Arne og hans liv, og læseren får som en flue på væggen lov til at være med inde ved konsultationerne og opleve, hvad det er, Arne gør.
Bogen er skrevet og udgivet af journalist og redaktionssekretær Kirsten Breindahl, der i 25 år har haft tro og sundhed som et af sine ansvarsområder på Midtjyllands Avis i Silkeborg.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Arne - månens søn

Arne - månens søn