Nedsat pris! Asfalt og blomster
Kategorier / sektioner:

Asfalt og blomster (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Benn Q. Holm

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711903292
Udgave: 1. (27-11-2018)
Oplag: 1. (27-11-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 395
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En vinterdag i 1972 findes den unge enlige mor Alice Hansen myrdet i en baggård i Minefeltet i København. Den omsværmede Alice efterlader sig en lille søn, Jack. Morderen findes aldrig.

Jack vokser op hos sine bedsteforældre. Alt er mørke og tavshed. Han er optaget af at finde sin far, men bliver langsomt opslugt af 80'ernes blå melankoli med hvad det indebærer af stoffer og punkattitude. Han ender på Nørrebro som fordrukken forsanger i et støjrockband, inden han igen bryder op, og fordufter ud i det blå.

København 2015: Journalisten Mikael Busk kontaktes af kunsthistorikeren Dan Reimer som leder efter Jack Hansen. Som Busk graver i sagen om den forsvundne Jack, dukker der nye spor op i det uopklarede drab på Alice Hansen.

Asfalt og blomster er en bred fortælling om Danmark fra de nøjsomme 1960?ere til vor tids usikre individualisme. En rørende kærligheds- og familiehistorie.

Benn Q. Holm er (f. 1962) debuterede som forfatter i 1994 og har siden udgivet en lang række romaner, bl.a. Hafnia Punk og Album, der blev filmatisteret som tv-serie.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Asfalt og blomster

Asfalt og blomster