Nedsat pris! Asgun Ness - hvalmøen fra Vikaros: Hvalmøen fra Vikaros Forstør
Kategorier / sektioner:

Asgun Ness - hvalmøen fra Vikaros: Hvalmøen fra Vikaros (Bog, Hæftet)

Af: Jesper Nielsen

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 326
Dato for udgivelse: 5-10-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Redaktion: Camilla Holmgaard
ISBN-13: 9788793366572
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sabine Puk Sørensen
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Forventes at udkomme i uge 41

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

188,70 kr

-24.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Asgun er 12 år gammel, da hun begynder sin træning som hvalkriger. Hun er datter af marsken i Vikaros og en del af en ældgammel slægt, der har tæmmet og reddet hvaler i tusindvis af år.

Med sin kaskelottyrekalv Breida begynder hun en rejse, der skal gøre hende til den første hvalmø i hundredevis af år. Hendes træning afbrydes imidlertid, da et skib fra det fjerne kontinent støder på grund og bryder i brand. Hendes far Engmar og onkel Eske vender tilbage med én overlevende, en ung mand ved navn Kemil.

Nu må hun og hendes søster Estrid lære denne unge fremmede deres sprog og skikke, mens hun træner på hvalryg og øver bueskydning og dykning, så hun kan blive en formidabel kriger. Og det kan der blive brug for, for ufreden lurer i horisonten ...    

Uddrag af bogen
Så hørte hun Eskes kald!"
Asgun, stik af! Nu!"
Han var havnet i en rasende kamp. To bidske spækhuggere lå omkring ham og Einjar, mens to pirater forsøgte at komme ham til livs. Einjar var mange gange større end dem, og Eske førte ham rundt som i en dans, hvor han hurtigt og elegant dykkede ned og kom op i et forsøg på at kæntre eller vædre de andre hvaler. De skulle også passe på hans kraftfulde hale, som ville kunne slå en spækhugger ihjel, hvis han ramte rigtigt. Men de var to, og det gik stærkt. Asgun var splittet. Hun havde lovet at lystre sin onkel i alt, men hun kunne da ikke stikke af nu. Hvad hvis Eske døde?      

Om forfatteren
Jesper Nielsen (f. 1984) er læreruddannet fra Skaarup Seminarium og arbejder til dagligt som ungdomsskolekoordinator ved Nyborg Ungdomsskole. Jespers store passion er teater og musicals, og han har derfor skrevet et hav af musicals til Nyborg Ungdomsskole. Jesper står desuden bag den nye danske musical Ved Vejen, frit efter Herman Bangs mesterværk.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Asgun Ness - hvalmøen fra Vikaros: Hvalmøen fra Vikaros

Asgun Ness - hvalmøen fra Vikaros: Hvalmøen fra Vikaros