Nedsat pris! At arbejde med engle: kopimappe om pædagogiske læreplaner og dokumentation Forstør

At arbejde med engle: kopimappe om pædagogiske læreplaner og dokumentation (Bog, Hæftet)

Forlag: Dafolo
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 165
Dato for udgivelse: 20-10-2006
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
Medforfattere: Anja Liza Frandsen - Dorthe Filtenborg Sørensen
ISBN-13: 9788772812281
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Ophavsangivelse: Anja Liza Frandsen - Dorthe Filtenborg Sørensen
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

864,25 kr

-1%

Vejl. pris: 873,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

At arbejde med engle – kopimappe om pædagogiske læreplaner og dokumentation er redskabet til, at få struktureret arbejdet i institutionerne. Med indførelsen af de pædagogiske læreplaner, er der opstået et behov for, at udvikle en systematik omkring dokumentationsarbejdet, samtidig med at det skal integreres som en del af den eksisterende praksis.
Denne mappe præsenterer nogle gode værdifulde erfaringer, som forfatterne har gjort sig, og den giver nogle helt konkrete bud på tilrettelæggelse af aktiviteter, forløb og projekter, som dels tager sit udgangspunkt i arbejdet med de pædagogiske læreplaner og dels kommer rundt om dokumentation og evaluering som redskaber til at synliggøre, reflektere og videreudvikle sin praksis som pædagogisk ansat i daginstitutionen.
Kopimappens materiale består af de arbejdsredskaber, som de ansatte i børnehaven Engle har samlet gennem årene. Børnehaven arbejder med norditaliensk pædagogik og storylinemetoden som pædagogiske grundtanker, og har fokuseret meget på, at få tydeliggjort arbejdet med læreplanerne gennem alsidige dokumentationsformer.
Udgivelsen vil være en gevinst for alle institutioner, der har sat fokus på, at få arbejdet med de pædagogiske læreplaner ned i børnehøjde!
Materialet i mappen består af hele institutionspersonalets erfaringer og metoder, men er sammenskrevet, forfattet og redigeret af:
Dorthe Filtenborg Sørensen: Institutionsleder i børnehaven Engle, uddannet småbørnspædagog. Har en omfattende artikel- og bogudgivelse bag sig. Arbejder sideløbende som underviser, konsulent, metodeudvikler og forfatter til blandt andet pædagogiske fagbøger.
Anja Liza Frandsen: Pædagog i børnehaven Engle, uddannet pædagog samt studerende ved kandidatuddannelsen i pædagogisk sociologi. Har arbejdet med pædagogik og børn i blandt andet Ghana. Er metodeudvikler i dokumentation. Arbejder i teori og praksis med fokus på tema 5 i de pædagogiske læreplaner.
Dorthe Filtenborg Sørensen er også forfatter til bogen Dokumentation - læreplaner og synliggørelse af det pædagogiske arbejde samt Story-linemetoden i børnehaven.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

At arbejde med engle: kopimappe om pædagogiske læreplaner og dokumentation

At arbejde med engle: kopimappe om pædagogiske læreplaner og dokumentation