Nedsat pris! At høre hjertet slå Forstør
Kategorier / sektioner:

At høre hjertet slå (Bog, Hæftet)

Af: Jan-Philipp Sendker

Forlag: Gad
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 299
Dato for udgivelse: 22-3-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Lærke Pade
ISBN-13: 9788712048473
Produkt type: Bog
Originaltitel: Das Herzenhören
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Tysk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
190,50 kr
Paperback
129,95 kr
Paperback
70,00 kr
epub
149,45 kr
zip_mp3
132,00 kr

190,50 kr

-23.5%

Vejl. pris: 249,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En morgen forlader Julia Wins burmesisk fødte far familiens hjem i New York dagen efter hendes juridiske embedseksamen for aldrig siden at vende tilbage. Familien er forvirret og dybt bekymret. Ingen har nogen anelse om, hvorfor han har forladt dem. Først nogle år senere finder Julias mor et ikke afsendt kærlighedsbrev til en burmesisk kvinde ved navn Mi Mi.

Julia er fast besluttet på at opklare mysteriet om sin forsvundne far og hans fortid. Hun sætter sin karriere og tilværelse i New York på pause og rejser til den lille burmesiske landsby, Mi Mi engang boede i. Rejsen fører hende til den lille bjerglandsby Kalaw. På en café i byen kontaktes hun af en mand, som hævder at kende hendes far, og som tilsyneladende ved en masse om Julia. Han fortæller en utrolig beretning om hendes fars ungdom - blandt andet om hans lidenskabelige forhold til den lokale handicappede pige Mi Mi.

I begyndelsen har Julia svært ved at tro, at den romantiske skikkelse i fortællingen er den samme som hendes følelsesmæssigt reserverede far, men snart går det op for hende, at han har gemt på en mystisk fortid og en kærlighedshistorie, der overgår alt.
»Den bedste bog jeg har læst i årevis«, »Læs den! Du bliver ikke skuffet«, »Du vil elske denne bog« - nettet bugner af begejstrede mund til mund-anbefalinger af denne roman til primært kvinder, der holder af en stærk kærlighedshistorie som f.eks. Broerne i Madison County, og som også kan finde på at læse f.eks. Spis, bed, elsk og Drageløberen, fordi de ud over en god fortælling også efterspørger historier, der gør dem klogere på omverden. Romanen udspiller sig primært i Burma, som den senere tid har været i fokus efter frigivelsen af Aung San Suu Kyi, og den eksotiske baggrund danner en perfekt ramme for denne fantastiske kærlighedsroman, som udkom første gang i Tyskland i 2002, men som først fik den internationale opmærksomhed, den fortjener, da et amerikansk forlag erhvervede rettighederne og udgav den i foråret 2012 til flot omtale og et imponerende internationalt salg.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

At høre hjertet slå

At høre hjertet slå