Nedsat pris! At huske: fra Søborg til Østerbro og retur - lærling i 60'erne Forstør
Kategorier / sektioner:

At huske: fra Søborg til Østerbro og retur - lærling i 60'erne - tidsbilleder, oplevelser, tanker - reflektioner & tidsspring - i gamle dage da jeg var ung - 1962-1967 (Bog, Paperback)

Af: Hans Rosenfalck

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 240
Dato for udgivelse: 25-8-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788771457407
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

2 enheder på eget lager

Advarsel: Sidste enheder på lager!

132,80 kr

-17%

Vejl. pris: 160,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

At huske tager udgangspunkt i at lege med hukommelsen, og i at undres over forstandens og kroppens forunderlige, og i mange situationer, selvstændige liv, som ikke altid husker at banke på, hos vores øverste lag af bevidsthed. Den handler også om at have været lærling i 1960érne, om tiden dengang, om personer, om møder med 'frie' mænd og gæve kvinder - både de geniale og de skæve af slagsen og meget mere.
Den handler om at lære, om at opnå viden, om det medfødte og om det tillærte. Og kredser om hvorvidt viden og kunnen er indbyrdes tvillinger, om kunnen i virkeligheden er udtryk for viden. Eller om kunnen er mulig uden viden, blot og bart medfødt, overleveret?
Derimod handler den ikke om alt det man ikke kan, selv om man tror man ved, hvordan det kunne gøres. Den handler også om at være ung, og om at finde sin(e) plads(er) i tilværelsen i arbejdslivet og i livet i det hele taget. Og den handler om familiebånd, traditioner, værdier og antiværdier.
Måske handler den tillige om at prøve at finde lykken, og undgå det modsatte. Og om at se om bag nogle af datidens og også nutidens mantra via refleksioner, tankespring og tidsspring. Ja, og undres over, hvad livet er for en utrolig begivenhed.
Den bog er du nødt til at læse!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

At huske: fra Søborg til Østerbro og retur - lærling i 60'erne - tidsbilleder, oplevelser, tanker - reflektioner & tidsspring - i gamle dage da jeg var ung - 1962-1967

At huske: fra Søborg til Østerbro og retur - lærling i 60'erne - tidsbilleder, oplevelser, tanker - reflektioner & tidsspring - i gamle dage da jeg var ung - 1962-1967