Nedsat pris! At kysse med døden: et møde med kræftsygdom gennem digte, billeder, drømme og symboler Forstør
Kategorier / sektioner:

At kysse med døden: et møde med kræftsygdom gennem digte, billeder, drømme og symboler (Bog, Hæftet)

Af: Linda Fogsgaard

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 177
Dato for udgivelse: 8-6-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Redaktion: Rikke Reinholdt Petersen
ISBN-13: 9788793328013
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Therese Buch-Andersen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Forventes at udkomme i uge 24

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
143,40 kr
epub
97,95 kr

143,40 kr

-24.5%

Vejl. pris: 189,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

At kysse med døden er en bog om at vende en personlig livskrise til livsvisdom. Om at bruge mødet med døden til at møde livet. Da Linda Fogsgaard fik konstateret en kræftsygdom, opstod der et stærkt behov for at udtrykke alle de følelser, der naturligt følger en svær diagnose. Disse følelser kom til udtryk i en række billeder, drømme, digte og symboler, og det er dem, hun har samlet i bogen. Sygdommen blev afsæt for en stærk personlig udvikling, der åbnede op til en mere ægte glæde ved livet. Ved at give slip, mærke efter og lytte til de ubevidste signaler, opdagede hun en vej til et mere spirituelt verdensbillede, der gav hende den styrke, hun havde brug for til at leve i livet med døden som pacificeret tilskuer.
Bogen henvender sig til alle, der har været i berøring med kritisk sygdom, enten som patient, pårørende eller plejepersonale, og i bredere forstand til alle, der tør snuse til en anderledens og kreativ tilgang til alvorlige eksistentielle spørgsmål.
Uddrag af bogen
Jeg møder mit krammetræ, en stor, tyk og majestætisk pil, der står i kanten af skoven og spejder ud over engen, markerne og landskabet. Med min krop og mine arme omslynger jeg den svulmende bark, mens jeg suger marvens pulserende energi over i mit spændte panser. Ganske langsomt indfinder der sig en rolighed og en tryghed inden i mit eget energisystem. Jeg taber suffløsen og den styrende kontrollør, mens jeg mærker, på hvilken berigende måde luftens nektar driver ind i min krop. Som en salve på mine sår fjerner den alle blokeringer og låste døre. Den åbner mine rum og sender en mild og kærlig brise ind i mine stuer.
Om forfatteren
Linda Fogsgaard er oprindelig uddannet sygeplejerske. Efterfølgende har interessen for psykologi og menneskets udviklingsproces ført til en 4-årig uddannelse som kunstterapeut. En kræftsygdom i 2013 gjorde det muligt for hende at afprøve den kunstterapeutiske og kreative behandlingsform på sig selv, og det førte til bogen At kysse med døden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

At kysse med døden: et møde med kræftsygdom gennem digte, billeder, drømme og symboler

At kysse med døden: et møde med kræftsygdom gennem digte, billeder, drømme og symboler