Nedsat pris! At overleve med en alkoholiker: Mit liv med Jacob Haugaard
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

At overleve med en alkoholiker: Mit liv med Jacob Haugaard (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Ilse Wilmot

Forlag: Gads Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788712046370
Udgave: 1. (26-09-2011)
Oplag: 2. (02-12-2012)
Første udgivelsesår: 2011
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 200
Omslagsgrafiker: Lene Nørgaard, Propel
Fotograf: Henrik Bjerre
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver
231,70 kr
171,00 kr

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Mit håb er, at denne bog kan hjælpe andre, der har en alkoholiker tæt inde på livet, så de hurtigere begynder at tage vare på sig selv. Jeg er i dag dybt taknemmelig for, at kærligheden var stor nok til at bære os igennem og at vores ægteskab holdt." - Ilse Wilmot

Det var store kærlighed, da Ilse Wilmot mødte multikunstneren Jacob Haugaard. Men det blev også til store problemer, for han viste sig at være alkoholiker. I At overleve med en alkoholiker fortæller hun åbent og ekstremt ærligt om sit liv med Jacob Haugaard. Om smerten, angsten og fortvivlelsen - men også om alle de sjove, vanvittige og varme oplevelser, der kom ud af parløbet med en mand, der på alle måder slugte livet i store mundfulde.

Ægteskabet overlevede, og Jacob Haugaard er i dag ædru alkoholiker. Spørgsmålet er, hvordan men selv overlever som partner til en, der drikker. Det ved Ilse Wilmot alt om - ikke bare som privatperson. Som familieterapeut har hun oplevet, hvor meget familien til en alkoholiker lider, og hun har beskæftiget sig med alle de spørgsmål, der følger med: Skal man gå eller blive? Hvad med børnene? Hvor meget skal man finde sig i? Hvem har ansvar for hvad? Og hvad stiller man op med sin selvmedlidenhed og sine evige bekymringer? Alt det og meget mere giver Ilse Wilmot bud på i bogen. At overleve med en alkoholiker er bogen til de tusindvis af danskere, der er tæt på en alkoholiker. Det er en bog til dem, der elsker, hader, raser, fortvivler - og frem for alt ikke ved, hvad de skal stille op. Ilse Wilmot har styrken og erfaringen til at indgyde dem modet til at gøre noget. Tage ansvar for situationen. For først der kan tingene begynde at ændre sig.

Ilse Wilmot (f. 1945) er uddannet familieterapeut på Kempler Instituttet i Odder og på Skandinavisk Institut for Familieterapi. Hun har to børn fra første ægteskab og to sammen med Jacob Haugaard.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
06-03-2012

En fantastisk bog, som både pårørende og misbrugeren kan have meget glæde af at læse. Jeg følte at jeg ligeså godt kunne have skrevet bogen på nogen områder. Det er dejlig at der bliver åbnet op omkring dette emne, vi er så mange i samme båd. Grunden til at jeg ikke har vurderet den som super god er, at jeg føler der mangler noget i den. Vi der har/er i disse forhold oplever at misbrugeren har sen abstinenser også kaldt tørdrikkeri, det har jeg ikke oplevet nogen skrive om endnu, og det er virkelig et problem som kunne tages fat om. Måske den næste bog kunne omhandle dette. Tak for en dejlig bog som både min mand som var misbrugeren og jeg har nydt at læse.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

At overleve med en alkoholiker: Mit liv med Jacob Haugaard

At overleve med en alkoholiker: Mit liv med Jacob Haugaard