Nedsat pris! At se - en knap Forstør
Kategorier / sektioner:

At se - en knap (Bog, Indbundet)

Af: Ilse Christensen

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 267
Dato for udgivelse: 18-12-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788770909617
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: alle ill. i farver
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

196,70 kr

-21%

Vejl. pris: 249,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

At se en knap er den første bog i Danmark om et stort og ubemærket designområde.
Denne coffee table book formidler med sin indbydende billedside forfatterens personlige fascination af et utroligt vidtspændende designområde. Det er dermed en bog for alle, som generelt interesserer sig for design.
Det er også en bog for alle dem, som ikke nødvendigvis interesserer sig for design, der bagerst i skabet har en lille hengemt kasse med gamle knapper. Har man som barn leget med knapperne i sin mormors syskrin, så kan bogen meget let aktivere minder og følelser fra dengang. Bogens fantastiske knapfotos kombineret med små personlige tekster skaber en særlig intim stemning.
At se en knap er en smuk og unik bog med mange overraskende indgangsvinkler. Det er let at springe rundt i bogen og koncentrere sig om de knapper, man ved et hurtigt gennemsyn finder mest spændende. Eller man kan fordybe sig i de indbydende fotos side for side og studere knappernes ellers oversete detaljer.
Bogen er udarbejdet af Ilse Christensen, der som grafisk designer gennem mere end 25 år har designet flertallet af de emballager, der har medvirket til at give butikskæden Irma sit særlige image.
Selv om bogen er lavet af en samler, er den ikke tænkt som en tung fagbog om knapper. Tværtimod er den et intimt og visuelt dragende møde, der sætter fokus på dette ofte oversete men fascinerende designområde.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

At se - en knap

At se - en knap