Nedsat pris! At skyde en elefant Forstør
Kategorier / sektioner:

At skyde en elefant (Bog, Hardback)

Af: Steen Andersen

Forlag: Gad
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 261
Dato for udgivelse: 21-9-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788712047650
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

231,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Steen Andersen bruger så godt som al sin vågne tid på jagt, og han har efterhånden jaget det meste; fra rensdyr-og sæljagt ved Kangerlussuaq og Sisimiut, over duejagt i Toscana og jagt på bjerggeder i Andalusiens Sierra Nevada til storvildtjagt i Zimbabwe. Og nu er tiden kommet til at skyde en elefant. For der findes simpelthen ikke noget større.


Bogen er skrevet, mens Steen Andersen sad og ventede på sin elefant. Det er en fortælling med store og til tider sære jagteventyr fra forfatterens liv som fuldtidsjæger. Fra Arktis til Afrika og befolket af farverige skikkelser som fx den mexicanske millionær Pablo, der bedriver sin jagt ledsaget af larmende popmusik og gigantiske mængder af Coronaøl. Eller texaneren Bobby Steward, bevæbnet med en Magnum .45 (´ for man ved jo aldrig´) på Rattlesnake Springs Ranch i Texas, som byder på storvildtjagt a la Afrika.


Det siges blandt jægere, at elefantjagt er det farligste, man kan begive sig af med. Ikke fordi man risikerer sit liv, men fordi det er for stort, for vildt og for syndigt at dræbe noget, der er så enestående som en tonstung elefant.


Det er dermed også en bog om jagtens væsen, og om hvad ordentlig jagt er. Og selvfølgelig om, hvad er det ved jagt, som tænder det der helt særlige lys i så mange menneskers øjne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

At skyde en elefant

At skyde en elefant