At svømme nøgen Forstør
Kategorier / sektioner:

At svømme nøgen (Bog, Hæftet)

Af: Carla Guelfenbein

Forlag: Rosenkilde Bahnhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 309
Dato for udgivelse: 19-8-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oversætter: Liv Camilla Skjødt
Redaktion: Astrid Lindeloff
ISBN-13: 9788771281231
Produkt type: Bog
Originaltitel: Nadar desnudas
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Spansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
110,95 kr
epub
55,00 kr

110,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sydamerikansk roman med store følelser, intense stemningsbeskrivelser, poesi og erotik . og chilensk politisk historie fra perioden omkring Pinochets militærkup på Salvador Allende. 
 
Vi er i de boblende og sydende varme fløjlsnætter i 70´ernes Santiago i Chile. I et af byens mest moderne højhuse bor den viljefaste studerende diplomatdatter, Morgana, fra Spanien. Hun bruger ellers al sin fritid på biblioteket og som konkurrencesvømmer, men drages også mod den jævnaldrende og sarte kunststuderende Sophie, der lige som hende har en international baggrund. De knytter et tæt venskab og finder blandt andet ud af, at de begge er utroligt glade for den amerikanske digter, Anne Sexton. De laver ord selv og opfinder hurtigt deres eget sprog og leger med sproget.   
 
Da Morgana møder Sophies far, Diego, begynder det at tære på venskabet. Diego er flot og idealist og har en umådelig tiltrækningskraft på kvinder. Morgana og Diego indleder et hedt og besættende erotisk forhold. Da Sophie opdager det, sendes hun ud på en farlig nedtur og rejser tilbage til Paris. Diego arbejder for Chiles socialistiske præsident, Salvador Allende. Den 11. september 1973 bliver Allende skudt, og alt forandrer sig for Morgana, Diego og Sophie. 

11. september 2001 sker en ny katastrofe, og Sophie beslutter sig for at lade trioens historie leve videre .   
 
Om forfattere:n Carla Guelfenbein er født i Santiago, Chile og har boet i London. Hun har arbejdet for Elle og har skrevet op til flere romaner der har etableret hende som en af Chiles bedste forfattere både på bestsellerlisterne i Sydamerika og internationalt.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

At svømme nøgen

At svømme nøgen