Nedsat pris! Atomernes længsel: kriminalroman
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Atomernes længsel: kriminalroman (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Linus Reichlin

Forlag: Rosenkilde Bahnhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 359
Dato for udgivelse: 5-9-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Oversætter: Selma Rosenfeldt-Olsen
ISBN-13: 9788792503770
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Imperiet
Originaltitel: Die Sehnsucht der Atome
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Tysk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kriminalinspektør Hannes Jensen er en desillusioneret, midaldrende mand, der trods sine tyske rødder, har slået sig ned i den belgiske by Brügge, hvor der regner for meget og sker for lidt. Hannes Jensen er træt af de fleste ting i sin tilværelse. Han er træt af sit job, træt af Brügge, træt af kollegerne, der ikke kan lide ham og de venskaber han ikke har formået at skabe. Faktisk har han kun to svagheder: tysk øl og kvantefysik.
Men netop da tiden nærmer sig, hvor han kan hellige al sin tid til disse to ting, da der kun er fem dage til den forjættede førtidspensionering, braser en beruset amerikaner ved navn Brian Ritter ind på Jensens kontor og forpurrer planerne. Særligt fordi man finder ham død dagen efter, hvilket placerer Jensen i en yderst prekær situation, mistænkt for at være medskyldig i mord.
Sagen sender Jensen ud på et slingrende opklaringseventyr, der går fra Brügge, til Arizona i Amerika og videre op i Sierre Madre bjergene i Mexico og som bringer ham i kontakt med den kolde men fascinerende kvinde O´Hara, der på trods af, at hun mangler synet ikke er bleg for at kræve sin ret og få sin vilje. Samtidig begynder glemte spøgelser fra Jensens fortid at rumstere, og han må stille sig selv spørgsmålet om man som menneske egentlig bør leve som helium-atomet, fuldkomment uafhængigt af andre men også fuldkomment alene?  
Linus Reichlin (f. 1957), schweizisk forfatter, kolumnist og journalist. I 1996 modtog han Ben-Witter-prisen for sine reportager, prist af den tyske avis Die Zeit for deres »usædvanlige temaer, effektfulde dramaturgi og medrivende sprog« I dag bor han i Zürich og Berlin og Atomernes længsel er hans første roman. Den modtog den tyske krimipris i 2009 og kom på en tredjeplads på den populære KrimiWelt-Bestenliste, der er et sammenarbejde mellem Tyskland, Østrig og Schweiz. Reichlin udkommer nu første gang på dansk.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Atomernes længsel: kriminalroman

Atomernes længsel: kriminalroman