Nedsat pris! Atter det skilte Forstør
Kategorier / sektioner:

Atter det skilte (Bog, Hæftet)

Af: Karin Michaëlis

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 134
Dato for udgivelse: 3-11-2017
Udgivelse: 2. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788711833339
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
173,95 kr
epub
60,70 kr

173,95 kr

-13%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Familien Waage rammes af skilsmisse og så kommer hemmelighederne og familiemønstrene på banen. Med et humoristisk glimt i øjet lader Karin Michaëlis jalousi, vrede, et giftigt mor-datter-forhold og masochistiske lyster vælte frem af linjerne.
I novellen "Atter det skilte" giver Karin Michaëlis et nuanceret psykologisk portræt af en families kvinder og en families komplicerede relationer og lader personerne tale til hinanden gennem dagbogsoptegnelser og breve.
Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.
Karin Michaëlis (1872-1950) var en af sin tids bedst kendte danske forfattere nationalt såvel som internationalt. Igennem hele sit forfatterskab kredser hun tematisk om kvindeundertrykkelse og pigers og kvinders psykologi og seksualitet. Som ung rejste hun til København, hvor hun kom ind i det litterære miljø omkring Georg Brandes. Under besættelsen måtte Karin Michaëlis bosætte sig i USA på grund af sin mangeårige indsats for tyske forfattere på flugt fra nazismen, heriblandt Bertolt Brecht.
"Der er nogle Breve fra hendes (Hovedpersonens) Ophold paa en Nerveklinik – det er rene Mesterværker. Der er en Analyse af Jalousien i alle den Afskygninger; der er en Skildring af en halvgammel, forpint, ubetydelig og saaret Kvindes Forhold til Børn, Veninder og alle Dagens Smaating – kun en Kvinde kan gøre saadan noget saa rigt paa Smaaiagttagelser, saa medfølende og samtidig saa overlegent bedømmende." – Poul Levin i "Tilskueren"

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Atter det skilte

Atter det skilte