Nedsat pris! Audrey & Anne: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Audrey & Anne: roman (Bog, Hardback)

Af: Jolien Janzing

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 299
Dato for udgivelse: 24-10-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Oversætter: Lise Bøgh-Sørensen
ISBN-13: 9788740616767
Produkt type: Bog
Originaltitel: Audrey & Anne
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Hollandsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

214,15 kr

-23.5%

Vejl. pris: 279,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Efteråret 1956. Otto Frank besøger up-coming skuespiller Audrey Hepburn i håb om at overbevise hende om at spille rollen som hans datter i filmen ’Anne Franks dagbog’.
Mange år tidligere, i 1929, bliver Audrey Hepburn og Anne Frank født med nogle få ugers mellerum. Men deres liv får ganske forskellige udfald.
Audrey blev født i Belgien af en baronesse og en britisk lykkejæger. Anne blev født i Frankfurt am Main af tyske forældre.
Begge piger kom i kontakt med fascismen, men resultaterne kunne ikke have været mere forskellige. Audrey forældre sympatiserede med nazisterne og mødte Hitler i München. Annes forældre var jødiske. Skæbnen bragte begge piger til Holland. Audreys far forlod sin familie, og siden flyttede Audrey med sin mor til Arnhem i Holland. Annes familie flygtede til Amsterdam. Krigen var ved at bryde ud i Europa, og de håbede at være i sikkerhed i det neutrale Holland.
Audrey fejrede sin 11-års fødselsdag i et frit land. Da Anne blev 11 år et par uger senere, marcherede tyske soldater gennem gaderne.
I denne historiske roman, som er baseret på virkelige hændelser, skildrer Jolien Janzing barndommen hos to af det 20. århundredes største ikoner – samt efterkrigstiden hos Audrey Hepburn og hendes forældre.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Audrey & Anne: roman

Audrey & Anne: roman