Nedsat pris! Autismespektrum-forstyrrelser: et psykologisk overblik Forstør
Kategorier / sektioner:

Autismespektrum-forstyrrelser: et psykologisk overblik (Bog, Hæftet)

Af: Charlotte Ryhl

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 304
Dato for udgivelse: 14-8-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Redaktion: Mette Popp-Madsen
ISBN-13: 9788741254364
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

291,45 kr

-13%

Vejl. pris: 335,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Autismespektrum-forstyrrelser - et psykologisk overblik giver en grundig og bred beskrivelse af en psykisk forstyrrelse, der kendetegner cirka 1 % af befolkningen. 
Autismespektrum-forstyrrelse er en fællesbetegnelse for alle diagnoser inden for spektret af gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Autismespektret dækker blandt andet over diagnoserne: infantil autisme, atypisk autisme, gennemgribende udviklingsforstyrrelse uspecificeret og Aspergers syndrom, og for at få stillet diagnosen skal barnet almindeligvis have afvigende adfærd inden for tre områder: forestillingsevne, kommunikationen og socialt samspil.
Bogen beskæftiger sig indgående med følgende spørgsmål:  Hvad er en autismespektrum-forstyrrelse? Hvordan forklares adfærden? Hvordan diagnosticeres autismespektrum-forstyrrelser? Hvad er årsagen? Hvilke komorbide tilstande (som fx ADHD, OCD, angst og depression) er hyppigt forbundet med autismespektrum-forstyrrelser? Hvordan interveneres der hensigtsmæssigt i forhold til autismespektrum-forstyrrelser? 
Grundbogen henvender sig primært til studerende, psykologer, lærere, pædagoger, socialrådgivere, sygeplejersker og andre faggrupper, der har kontakt med mennesker med autismespektrum-forstyrrelser, og som ønsker at danne sig et overblik over kompleksiteten af forstyrrelsen. Pårørende til mennesker med autismespektrum-forstyrrelser vil også kunne hente nyttig viden i bogen. 
Charlotte Ryhl er autoriseret psykolog og ansat som klinisk og visiterende psykolog ved Autisme Center Vestsjælland. Hun arbejder desuden som ekstern lektor ved Institut for Psykologi, Københavns Universitet. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Autismespektrum-forstyrrelser: et psykologisk overblik

Autismespektrum-forstyrrelser: et psykologisk overblik