Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Avantgardemanifester (Bind 1) (Bog, Hæftet)

Af: M. Bolt Rasmussen

Forlag: Klim
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 550
Dato for udgivelse: 31-10-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Nr. i serien: Bind: Bind 1,
ISBN-13: 9788779550902
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I et imponerende oversigtsværk udgives en samling af avantgardens væsentligste tekster i ny dansk oversættelse. Avantgarde-manifestet har spillet en rolle historisk og vedbliver at finde sin form som moderne manifester i kunstverdenen og samfundsdebatten. Bogen samler både kendte, historiske tekster som de surealistiske og dadaistiske manifester og COBRA’s erklæring til de sidste årtiers manifester i nye former, bl.a. på internettet.
Avantgarden er per definition omvæltende - for de få, måske, men ikke destomindre skelsættende, fornyende, i et opgør med gamle stivnede former. Den flytter sig foran det etablerede og slår revner i dets fundament, så det må bevæge sig og forandres. Et af de vigtigste midler for avantgarden er manifestet: en ideologisk proklamation om politisk eller æstetisk forandring henvendt til offentligheden.
Bogen er redigeret af lektor i moderne kultur Mikkel Bolt, som også har skrevet en vægtig indledning, der giver en grundlæggende indføring i avantgarden både som begreb og historisk bevægelse, i manifestet som genre og i avantgardemanifestets samfundsmæssige betydning - en indføring med et udsyn og et overblik, vi hidtil har manglet på dansk.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Avantgardemanifester (Bind 1)

Avantgardemanifester (Bind 1)