Nedsat pris! Avisårbogen: Årets begivenheder i ind- og udland
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Avisårbogen: Årets begivenheder i ind- og udland (Bog, Dansk)

Af: Kristine Rex

Forlag: Syddansk Universitetsforlag
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788776745387
Udgave: 1. (23-05-2012)
Oplag: 1. (23-05-2012)
Første udgivelsesår: 2012
Sideantal: 194
Formater / udgaver
276,60 kr
276,60 kr
276,60 kr

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Avisårbogen indeholder et koncentrat af dagspressens, Radioavisens, TV-Avisens og Nyhedernes nyhedsstof. Begivenhederne i Danmark og udlandet registreres dag for dag, som de afspejles i dansk presse. Kort og klart giver bogen besked om, hvornår og hvor en begivenhed fandt sted, hvad der skete, og i hvilken sammenhæng det skete.
Omfattende registre og udførlige henvisninger i teksten gør det let at finde frem til de ønskede informationer af politisk, social, økonomisk og kulturel art. Talrige citater bidrager til at fastholde årets mest markante udtalelser og kommentarer.
I en let overskuelig tabelform bringer Avisårbogen desuden en samlet oversigt over samtlige dagspressens politiske indekser og en emneordnet fortegnelse over et udvalg af dagspressens øvrige meningsmålinger.
Foruden at være et opslagsværk af stor praktisk værdi, kan Avisårbogen også læses som en nøgtern skildring af udviklingen i Danmark og udlandet. Avisårbogen 2009, den 86. i rækken, er redigeret af Kristine Rex. Avisårbogen er den eneste danske årbog, der kontinuerligt fastholder massemediernes nyhedsrapportering fra Første Verdenskrig til det 21. århundrede.

Anmeldelser (0)