Nedsat pris! Babyalarm: psykologisk thriller Forstør

Babyalarm: psykologisk thriller (Bog, Hæftet)

Af: Vibeke Dorph

Forlag: People sPress
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 362
Dato for udgivelse: 5-5-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788771378504
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

192,45 kr

-23%

Vejl. pris: 249,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Katrine er født med en guldske i munden. Nu har hun mødt den velhavende og karismatiske Thomas, der har installeret hende i en stor herskabslejlighed på Frederiksberg Allé. De venter deres første barn, alt er så perfekt - men så går det galt.
For Katrine ændrer sig voldsomt under graviditeten. Fra at være en pige med begge ben på jorden, føler hun sig forfulgt, og hun er hele tiden fyldt med uro. Og da barnet kommer, begynder hun at vise uhyggelige sider af sig selv. Er Katrine ved at blive psykisk syg? Har hun en alvorlig fødselspsykose? Det bliver alle efterhånden overbeviste om. Også Katrine selv.
Men da først alt er ramlet, begynder det at dæmre for Katrine, at der måske er en rigtig god og helt reel grund til al hendes uro. Men nu er det for sent. Hun er lige blevet indlagt på den lukkede afdeling, Thomas vil skilles, barnet er taget fra hende. Ikke det bedste udgangspunkt for at vinde sit liv og sit barn tilbage. Eller er det måske?
Babyalarm er en psykologisk thriller af Vibeke Dorph (f. 1965), der debuterer overbevisende med en stilsikker roman, som kryber ind under huden på læseren.
»- Stop så, hvisker hun højt til sig selv, mens hun ser på det tomme stykke asfalt ved siden af indgangsdøren til supermarkedet. Dér, hvor hun stillede barnevognen for mindre end ti minutter siden. Nu er vognen væk. Tog hun den i virkeligheden med ind i butikken? Hun kan pludselig ikke huske det. Hun løber tilbage og ind i supermarkedet og ser sig om, men der er ingen barnevogn. De to damer står stadig og taler med ekspedienten. Nu vender de sig om, ser spørgende på hende. - Det er mit barn! Hendes stemme runger højt i det store højloftede rum - Mit barn er væk. Jeg stillede hende jo udenfor i barnevognen. Nu er den væk.«

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Babyalarm: psykologisk thriller

Babyalarm: psykologisk thriller