Nedsat pris! Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område: indblik i videnskabelige metoder
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område: indblik i videnskabelige metoder (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Stinne Glasdam, Stine Bauer Nørby, Kirsten Beedholm, Ingrid Egerod, Kirsten Frederiksen, Birte Hedegaard Larsen, Mia Husted, Karen Hvidtfeldt Madsen, Ester Hørmann, Linda Kragelund, Marianne Høyen, Malene Kjær Jeppesen, Loni Ledderer, Jan Mainz, Mette Mainz Rode, Birthe D. Pedersen, Ingrid Poulsen, Jeanette Præstegaard, Cecilia Ramlau-Hansen, Helle Terkildsen Maindal, Gitte Wind, Helle Winther

Forlag: Munksgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788717044944
Udgave: 2. (16-11-2015)
Oplag: 3. (13-08-2018)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 336
Fagredaktør: Stinne Glasdam
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver
304,50 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område - indblik i videnskabelige metoder er et kalejdoskopisk blik ind i en række udvalgte metoder, der kan fungere som øjenåbner for muligheder, praktiske metodiske guidelines, ledetråde og greb. Endvidere er alle kapitler forsynet med en række anvisninger til anden relevant litteratur til yderligere fordybelse i de konkrete metoder. Hovedvægten af de metodiske kapitler er lagt på forskellige typer af studier af litteratur samt empiriske studier med brug af spørgeskemaer, interviews, observation, foto mv. Derudover beskrives forskellige former for studier med intervention som sigte.

Denne nye udgave er stærkt opdateret og udbygget med tre nye metoder: casestudier, aktionsforskning samt tværsnits- og kohortestudier.

Kapitlerne er alle skrevet af forfattere, som har specifik forstand på eller erfaring med de konkrete metoder. Bogen indledes med et kapitel om at komme i gang med et sundhedsfagligt (professions)bachelorprojekt. Derefter følger et kapitel om litteratursøgning og 22 forskellige bud på metoder, som kan anvendes i bachelorprojekter. Endelig afrundes bogen med et kapitel om bachelorprojektets afslutning, herunder formidling af fund og resultater.

Målgruppen for bogen er primært studerende og undervisere inden for professionsbacheloruddannelserne på sundhedsområdet: afspændingspædagogik og psykomotorik, biomedicinsk laboratorieanalyse, ergoterapi, ernæring og sundhed, fysioterapi, global nutrition and health, jordemoderkundskab, radiografi samt sygepleje. Ligeledes henvender den sig til diplomstudierne inden for sundhedsområdet. Der er endvidere en stor overbevisende tro på, at bogen også kan anvendes inden for andre professionsbacheloruddannelser, såsom socialrådgiver, optometri, tandpleje mv.

Bogen bør introduceres til de studerende i begyndelsen af deres uddannelse, så de løbende oplæres i at gøre brug af en eller flere metoder gennem deres projekt- og eksamensopgaver.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område: indblik i videnskabelige metoder

Bachelorprojekter indenfor det sundhedsfaglige område: indblik i videnskabelige metoder