Nedsat pris! Bachelorprojektet i læreruddannelsen Forstør
Kategorier / sektioner:

Bachelorprojektet i læreruddannelsen (Bog)

Forlag: HansReitzels
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
Dato for udgivelse: 28-5-2019
Udgivelse: 1. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788741272023
Produkt type: Bog
Bidragyder: Niels Mølgaard, Søren Pjengaard, Lotte Holk Hansen, Anette Elisabeth Krenzen, Jens Madsen, Jesper Boding, Fie Høyrup
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (Udk. 28-05-2019)

Forventes på lager: 28-05-2019

239,25 kr

-13%

Vejl. pris: 275,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Mængderabat

Antal Ny stk. pris Du sparer (i forhold til vejl.)
10 236,50 kr Op til 385,00 kr
20 233,75 kr Op til 825,00 kr

Beskrivelse

Denne håndbog hjælper dig med at få styr på de krav og forventninger, der er til læreruddannelsens bachelorprojekt. Kravene kan sammenfattes i fire punkter: Du magter at undersøge, vurdere og kritisk-konstruktivt reflektere over en empirisk problemstilling i skolens praksis. Du kan analysere den valgte problemstilling gennem brug af bevidste metode- og teorivalg. Du kan formidle dine undersøgelsesfund i et klart og velformuleret sprog med aktiv brug af professionsfaglig terminologi. Du kan formulere ideer og konkrete handleforslag, der kan forbedre og forandre den praksis, du har valgt at analysere.
Bachelorprojektet i læreruddannelsen guider dig gennem processen med at udforme et bachelorprojekt, der indfrier disse fire krav. Bogens disposition følger den klassiske struktur for et sammenhængende bachelorprojekt. Bogen gennemgår alt fra det indledende emnevalg og formuleringen af problemet over valg af undersøgelsesmetode og teori og analyse af data til projektets afsluttende konklusion og perspektivering. Undervejs bliver der også diskuteret og demonstreret helt andre måder at strukturere og disponere sit bachelorprojekt på. Og forfatterne opfordrer dig til at argumentere for dine valg og gå nye veje, hvis dit projekt lægger op til det. Håndbogen henvender sig til lærerstuderende og er skrevet af den nationale faggruppe for bachelorprojektet i læreruddannelsen i Danmark.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bachelorprojektet i læreruddannelsen

Bachelorprojektet i læreruddannelsen