Bacon i bagagen (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Mikkel Stolt

Forlag: Fenris Film & Multimedia ApS
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799802203
Udgave: 1. (24-05-2017)
Oplagsdato: 24-05-2017
Indbinding: Paperback
Sideantal: 232
Originaltitel: Bacon i bagagen
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
112,20 kr
81,90 kr

Status : Mangler pt. fra forlaget.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Fortælleren laver dokumentarfilm, men det er primært hans kone, dyrlægen, der tjener til huslejen. Hun er også flink til at tage ham med til kongresser over hele verden, og det er under den første af disse ture, at han finder på, at han vil lave en film om hendes arbejde og speciale, nemlig grise. Men da han elsker at holde fri og bare sidde og observere livet med et glas øl – hvor i verden han nu er – så går hans arbejde meget langsomt. Alligevel vokser historien frem rundt omkring ham, og før han ved af det, er der pludselig fare på færde med vilde dyr og mulige mordforsøg.
Rejser, svinekød, virkelighed, historier, livet og forfatteren selv. Er du tosset med bare én af de ting, så er der måske noget at hente i denne tryksag, der kombinerer rejseskildringer fra Chile, Australien, Sydafrika, Canada, Sydkorea (og Belgien) med den causerende dagbog og den fremadskridende roman. Kort sagt; en autofaktion.
Bogen er udgivet med støtte fra Danske Filminstruktørers Legatudvalg, og forfatteren blev undervejs tildelt et skriveophold på Hald Hovedgaards skriverefugium.
232 sider, format: 15,5 x 23 med flapper el. e-bog (pdf)
Fra DBC's lektørudtalelse: "Mikkel Stolt fascinerer med en både underholdende, skæv og tankeprovokerende roman...", "forfriskende anderledes", "...et absolut must på mange biblioteker".
”Fiktion, fakta, dagbogsnotater og rejseskildringer mixes til en finurlig roman for dig, som søger en anderledes og udfordrende læseroplevelse”.
Se læserkommentarer og mere på bogens hjemmeside eller Facebookside, hvor også forfatteren kan kontaktes med henblik på foredrag m.m.

Anmeldelser (0)