Nedsat pris! Bacon: Øjeblikke af lykke
Kategorier / sektioner:

Bacon - Øjeblikke af lykke (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Allan Ømand Ungstrup

Forlag: Baconista
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788797074800
Udgave: 1. (01-11-2018)
Oplag: 1. (01-11-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hardback
Sideantal: 332
Originaltitel: Bacon - Øjeblikke af lykke
Omslagsgrafiker: Astrid Friis Reitzel
Omslagsillustrator: Astrid Friis Reitzel
Forord af': Allan Ømand Ungstrup
Tegnet af: Astrid Friis Reitzel
Fotograf: Jesper Rais
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bacon – Øjeblikke af lykke handler om jagten efter det perfekte stykke bacon og den følelse, som oprinder, når det perfekte stykke bacon kysser din mund. Du lærer, hvordan det perfekte bacon skal smage, hvordan du selv laver det perfekte bacon, hvis du lyster, og får unikke og lækre baconopskrifter oven i hatten. Helt præcist 65 madopskrifter med bacon. Selvfølgelig er der også et kapitel om forskellige baconvarianter – fra bacon med sechuan-peber til bacon med dehydreret appelsin – og et helt kapitel dedikeret til passionerede mikroproducenter af velfærdsgrise med fokus på bacon. Slutteligt bliver vi lidt berusede, da en parring af forskellige typer bacon med udvalgte whiskyer og øl selvfølgelig er på sin plads. 


Bogen er skrevet af fuldtidsbaconistaen Allan Ømand Ungstrup, som i det daglige driver det prisvindende sønderjyske røgeri ØMANDS. 


ØMANDS har specialiseret sig i at fremstille gourmetbacon, hvor dyrevelfærd, fantastiske råvarer og smag er i fokus. Der anvendes absolut ingen sukker, nitrit eller andre e-numre – kun salt og røg. ØMANDS vandt Sol over Gudhjems produktpris i madkategorien i 2016 og var i 2017 finalist i Sol over Gudhjems produktpris. I 2016 modtog ØMANDS et hædersdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademi, og i 2017 fik ØMANDS en ærespris og guldmedalje for deres bacon af Olden-grisen på International Food Contest 2017. ØMANDS bacon af Livar-grisen og dansk økologisk gris modtog endvidere sølvmedaljer på International Food Contest 2017.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bacon - Øjeblikke af lykke

Bacon - Øjeblikke af lykke