Nedsat pris! Bacon: Øjeblikke af lykke Forstør
Kategorier / sektioner:

Bacon: Øjeblikke af lykke (Bog, Hardback)

Af: Allan Ømand Ungstrup

Forlag: Baconista
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 332
Dato for udgivelse: 1-11-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788797074800
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Astrid Friis Reitzel - Omslagsillustrator: Astrid Friis Reitzel
Forord: Allan Ømand Ungstrup
Fotograf: Jesper Rais
Illustrationsangivelser: ill. med fotos
Tegner: Astrid Friis Reitzel
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

220,00 kr

-26.4%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bacon – Øjeblikke af lykke handler om jagten efter det perfekte stykke bacon og den følelse, som oprinder, når det perfekte stykke bacon kysser din mund. Du lærer, hvordan det perfekte bacon skal smage, hvordan du selv laver det perfekte bacon, hvis du lyster, og får unikke og lækre baconopskrifter oven i hatten. Helt præcist 65 madopskrifter med bacon. Selvfølgelig er der også et kapitel om forskellige baconvarianter – fra bacon med sechuan-peber til bacon med dehydreret appelsin – og et helt kapitel dedikeret til passionerede mikroproducenter af velfærdsgrise med fokus på bacon. Slutteligt bliver vi lidt berusede, da en parring af forskellige typer bacon med udvalgte whiskyer og øl selvfølgelig er på sin plads. 
Bogen er skrevet af fuldtidsbaconistaen Allan Ømand Ungstrup, som i det daglige driver det prisvindende sønderjyske røgeri ØMANDS. 
ØMANDS har specialiseret sig i at fremstille gourmetbacon, hvor dyrevelfærd, fantastiske råvarer og smag er i fokus. Der anvendes absolut ingen sukker, nitrit eller andre e-numre – kun salt og røg. ØMANDS vandt Sol over Gudhjems produktpris i madkategorien i 2016 og var i 2017 finalist i Sol over Gudhjems produktpris. I 2016 modtog ØMANDS et hædersdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademi, og i 2017 fik ØMANDS en ærespris og guldmedalje for deres bacon af Olden-grisen på International Food Contest 2017. ØMANDS bacon af Livar-grisen og dansk økologisk gris modtog endvidere sølvmedaljer på International Food Contest 2017.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bacon: Øjeblikke af lykke

Bacon: Øjeblikke af lykke