Nedsat pris! Bæredygtig kommunikation Forstør
Kategorier / sektioner:

Bæredygtig kommunikation (Bog, Hæftet)

Forlag: Gyldendal Business
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 223
Dato for udgivelse: 5-5-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Medforfattere: Karin M. Laljani, Lars Ludvigsen
ISBN-13: 9788702074239
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Helle Harder
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Karin M. Laljani - Lars Ludvigsen
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

232,50 kr

-22.5%

Vejl. pris: 300,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kommunikationsstrategier kan gøre en forskel, når det gælder om at skære ned på verdens overproduktion!
I en ny bog viser Karin M. Laljani og Lars Ludvigsen, hvordan bæredygtig kommunikation ikke bare er smukke ord og pyntefjer, men en fundamentalt anden måde at tænke på virksomheden som en brik i et kæmpe puslespil - og tage sit ansvar for klodens fremtid alvorligt. Provokerende? Ja! Modigt? Ja! Nødvendigt? Endnu mere ja! 
Virksomhedernes kommunikations- og marketingafdelinger må tage en stor del af ansvaret og sætte en stopper for virksomhedernes kortsynede fokus på næste kvartal og deres brugen af ´greenwash´ og kommunikationsvask. 
Laljani og Ludvigsen har skrevet den første bog om bæredygtig kommunikation på dansk, fordi de er trætte af at være vidner til kynisk kommunikation (fx guerilla-markedsføring, product placement og undercover-kommunikation), som kun har til formål at promovere virksomhedens produkter og nå kvartalsresultatet. De argumenterer for, at fremtidens kommunikation skal være båret af syv principper, bl.a. etisk, transparent og faktabaseret. Virksomhedernes kommunikationsafdelinger kan på den måde gå foran i kampen for en mere bæredygtig fremtid. 
Bæredygtig kommunikation indeholder både analyseværktøj og strategier for, hvordan virksomhedens kommunikationsfolk både kan kommunikere virksomhedens bæredygtige forretningspraksis og hjælpe den med at blive realiseret.  
Karin M. Laljani har siden 2003 arbejdet som Senior Vice President i den europæiske direktion for InterfaceFLOR og er medlem af bestyrelsen for tve (Television for the Environment). Lars Ludvigsen er grundlægger af PR-Partner og kommunikationsrådgiver for danske og udenlandske virksomheder. Begge har arbejdet med bæredygtighed i mange år. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bæredygtig kommunikation

Bæredygtig kommunikation