Nedsat pris! Bæredygtig ledelse: Ledelse med hjertet Forstør
Kategorier / sektioner:

Bæredygtig ledelse: Ledelse med hjertet (Bog, Indbundet)

Forlag: Gyldendal Business
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 237
Dato for udgivelse: 24-9-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Medforfattere: Steen Hildebrandt, Michael Stubberup
ISBN-13: 9788702076523
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Ninni Sødahl - Bogblokgrafiker: - Pamperin & BECH Grafisk
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Steen Hildebrandt, Michael Stubberup
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

271,25 kr

-22.5%

Vejl. pris: 350,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

At verden er i forandring er ikke blot en kliché, men et faktum. Og for at kunne navigere i denne foranderlige verden, har vi som mennesker, ledere, virksomheder og samfund behov for pejlemærker. En ny bog af professor Steen Hildebrandt og Michael Stubberup sætter ord på, hvad der er allervigtigst at forholde sig til i dette paradigmeskifte.  
Deres budskab i Bæredygtig ledelse - Ledelse med hjertet er: Vi ved ikke, hvordan verden former sig i fremtiden, så derfor bliver vi nødt til at tage udgangspunkt i en bæredygtig adfærd - helt inde fra den enkeltes mavefornemmelse og helt ud i samfundet. Det er det eneste holdbare! Den leder og den ledelse, som holder i fremtiden, er funderet inden i det enkelte menneske - som har sans for den ubrydelige sammenhæng mellem menneske, omverden og naturen. 
Hildebrandt og Stubberup leverer ikke ´bare´ en opsang om bæredygtighed, men giver læseren en tour de force i de væsentligste tankesæt, som peger ind i fremtiden, hvor bæredygtighed kan forstås på mange planer. De kommer hele vejen rundt: teorier (Scharmer, Goleman, Senge m.fl.), hjerte, hjerne, krop, tid, forpligtelser, formål med livet .
Med den viden får læseren en god baggrund for refleksioner over egen (leder)praksis i verden. Og den viden forpligter, minder forfatterne om. Helt konkret har virksomheder tre slags ansvar: et ansvar for helheden (virksomheden) et ansvar for virksomhedens dele (primært mennesker i virksomheden) og et ansvar for virksomhedens omgivelser (socialt og miljømæssigt ansvar). Og er de sig ikke den sammenhæng bevidst, er deres tid kort. 
Bæredygtig ledelse beder læseren kigge ind i sig selv og derefter udad - og handle. Det er en krævende, men nødvendig bog!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bæredygtig ledelse: Ledelse med hjertet

Bæredygtig ledelse: Ledelse med hjertet