Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Bag det evigt smukke (Bog, Hæftet)

Af: Katherine Boo

Forlag: Gad
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 298
Dato for udgivelse: 4-6-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Oversætter: Martin Aitken
ISBN-13: 9788712047643
Produkt type: Bog
Originaltitel: Behind the beautiful forevers
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
229,00 kr
epub
179,60 kr

229,00 kr

-70,00 kr

Vejl. pris: 299,00 kr

Fragtfri

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

»Skal læses! Mumbais slum fremstillet og forstået på en helt ny måde i et intenst smukt sprog« - Salman Rushdie


Asha er dronning af slummen, teenageren Abdul lever af at videresælge de riges affald - og sammen er de to af hovedpersonerne i en sand og inspirerende historie fra et af Indiens utallige slumkvarterer. Bag det evigt smukke illustrerer, hvordan ambitioner og håb for fremtiden kan blomstre i selv de mest udpinte, mudrede og stinkende omgivelser - og om, hvor galt det kan gå, når tragedien rammer. 


Midaldrende Asha og unge Abdul vil frem i verden. De vil have del i Indiens nye rigdom - og kæmper på hver sin måde for at komme tættere på Mumbais nye, glitrende virkelighed. Asha drømmer om magt, koste hvad det vil. Abdul drømmer om en hustru, der kan holde lugten af ham ud. Bogens forfatter, den prisbelønnede journalist Katherine Boo, lader i romanform disse drømme udfolde sig - og kuldsejle - så det er umuligt at lægge bogen fra sig.


Katherine Boo har tilbragt måneder sammen med sine hovedpersoner, og med intelligens, humor og stor indsigt tager hun os med ind i hjertet af en verden, de fleste af os kun har beskuet på bekvem afstand, fra turistbussen eller tv-stolen derhjemme - og ind i kernen af rigtige menneskeliv, som det er svært at ryste af sig igen. For der kommer mere end én tragedie på tværs af alle fremtidsplaner og håb, når affaldssælgeren Abdul anklages for en alvorlig forbrydelse, den allestedsnærværende korruption sætter en stopper for al reel udvikling og terrorangreb ryster den indiske millionby.


Katherine Boo leverer en barsk og usentimental beskrivelse af, hvad der sker, når menneskelige ambitioner, mod og håb konfronteres med en omskiftelig og tumultarisk moderne virkelighed - og når to familier, som bor kun adskilt af tynde vægge, får magten til at afgøre hinandens skæbne. Bag det evigt smukke er solgt til udgivelse i en lang række lande, deriblandt Holland, Frankrig og England.  


Katherine Boo er amerikansk journalist og har i bl.a. The New Yorker og The Washington Post skrevet om især fattige og udsatte menneskers kår. I 2000 modtog hun Pulitzer-prisen. Boo har boet flere år i Mumbai og har tidligere udtalt, at hendes arbejdsmetode består i, at hun gør sig usynlig og rapporter, hvad der sker omkring hende.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bag det evigt smukke

Bag det evigt smukke