Nedsat pris! Darkest Minds -  Bag Horisonten: Darkest Minds 3
Kategorier / sektioner:

Darkest Minds - Bag Horisonten: Darkest Minds 3 (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Alexandra Bracken

Forlag: Høst & Søn
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763854924
Udgave: 1. (07-02-2019)
Oplag: 1. (07-02-2019)
Serie: Darkest Minds
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 464
Originaltitel: In the Afterlight
Omslagsgrafiker: Lars Rosenquist Bech-Jessen
Omslagsillustrator: Michael S. Heath
Oversætter: Thomas Munkholt
Tegnet af: Jette - Christensen Grafisk
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
191,20 kr
131,30 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det er nu seks år siden, at en mystisk sygdom dræbte størstedelen af alle børn i USA og gav de resterende overnaturlige evner. Ruby er en af de unge, der besidder de største mentale kræfter, som flere vil slå ihjel, for at holde nede …

Ruby har brudt med Børneforbundet, og sammen med en gruppe af andre børn og teenagere på flugt kæmper hun nu for at befri de tusindvis af børn, der stadig holdes fanget i regeringens brutale testlejre.

Bevæbnet med sandheden bag sygdommen og en fange, som kun Ruby har kræfterne til at kontrollere, nærmer de sig deres mål. Men den mindste forkerte bevægelse kan være gnisten, der sætter verden i brand.

Bag Horisonten er tredje og sidste bog i trilogien Darkest Minds, der har ligget på bestseller-listerne verden over. Læs også Ond Vilje (1) og Mørke Minder (2).

Pressen skriver:

»Bogen er sidste bind i en særdeles succesfuld trilogi, og historien har fået en både logisk og sammenhængende slutning. Plottet er forfriskende anderledes, om end i perioder noget barskt og mørkt, og de beskrevne personer og deres traumer er fremstillet særdeles overbevisende og vedkommende. Læseren får man hele paletten af spænding, intriger, overraskelser, venskab og kærlighed, og serien samlet set fås næppe bedre for tiden.« - Arne Larsen, Litteratursiden.

»Som det tredje og sidste bind i trilogien ‘The Darkest Minds’, der har været nervepirrende, spændende og original hele vejen igennem, skuffer ‘Bag Horisonten’ helt klart ikke. Serien har været én af de bedste jeg har læst i lang tid, og Alexandra Bracken har formået at skrive en forfriskende og anderledes, men samtidig også genkendelig serie, der på mange måder deler træk med andre kæmpe-succeser som ‘Hunger Games’, ‘Divergent’ og ‘Maze Runner’.« - Lagoni, Boggnasker.

»Da jeg satte mig med tredje bog, blev jeg slugt med det samme, og nød hver en side […] Handlingen er konstant spændende, der sker hele tiden noget, og jeg blev gang på gang overrasket i løbet af denne her slutning. […] Dog vil jeg sige jeg kan ikke anbefale denne her serie nok. Læs den, elsk den, og så læs den igen, det hvert fald mine planer.« - Benedicte Emma Eriksen, Benedicte’s blog

»Det er helt klart en bog jeg vil anbefale, hvis man er klar på at sætte hele følelses spektret i spil« - ??????, Moeslundbøger

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Darkest Minds -  Bag Horisonten: Darkest Minds 3

Darkest Minds - Bag Horisonten: Darkest Minds 3