Nedsat pris! Bag muren: hverdag i en apartheidstat Forstør
Kategorier / sektioner:

Bag muren: hverdag i en apartheidstat (Bog, Hæftet)

Af: Bjørn Meidell

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 213
Dato for udgivelse: 28-10-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788779737679
Produkt type: Bog
Fotograf: Bjørn Meidell
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

208,50 kr

-22.5%

Vejl. pris: 269,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bag Muren - Hverdag i en apartheidstat er en topaktuel bog om palæstinensere og israelere. Gennem individuelle skæbner tager bogen temperaturen på Vestbredden, i Jerusalem og Israel - i det lille og det store perspektiv.   
Efter mange års fravær rejser Bjørn Meidell tilbage til Palæstina for at finde to børn, som i 1989 fik sprængt deres hjem i luften. Hvordan er det gået dem? Og hvor er Israel og palæstinenserne på vej hen? I Tel Aviv opsøger forfatteren 92-årige Uri Avnery. Efter medlemskab af en jødisk bombegruppe i 1930´erne har han viet sit liv til at bygge bro til palæstinenserne. På Vestbredden møder Meidell beduiner og andre, som kæmper for at beholde deres jorde og hjem. På sin rejse slår han følge med en gruppe unge kvinder med palæstinensiske og bosniske rødder og spørger: Hvad leder de efter i Jerusalem og på Vestbredden? Endelig møder han Palæstinensernes stemme nr. 1 i de globale medier, Hanan Ashrawi, som gør status og samler trådene efter årtiers katastrofer.       
Bjørn Meidell, f. 1950, er lektor i samfundsfag og historie. Har tidligere udgivet bl.a. Slået med beundring - fascination, flugt og frihedskamp(2005) og Bag Sløret i Jerusalem, Cairo og Beirut (1996). Senest udkom Frygt og Fryd i Damaskus - Mennesker, Politik og Religion (2010).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bag muren: hverdag i en apartheidstat

Bag muren: hverdag i en apartheidstat