Nedsat pris! Bag om borderline: et spørgsmål om opmærksomhed Forstør
Kategorier / sektioner:

Bag om borderline: et spørgsmål om opmærksomhed (Bog, Hæftet)

Af: Karin Dyhr

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 143
Dato for udgivelse: 16-11-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788717041462
Produkt type: Bog
Forord: Lars J. Sørensen
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 4

2 - 5 hverdage

175,05 kr

-34,95 kr

Vejl. pris: 210,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Borderlineres adfærd er tit uforståelig for omgivelserne. Uforudsigelig, selvdestruktiv, ustabil. Åh, nej, nu kommer der endnu en af dem, der ikke mener det. Sådan kan kommentaren lyde på psykiatrisk afdeling, når borderlineren kommer ind efter det syvende selvmordforsøg.
Stumme skrig kan være svære at høre.
Flere end 100.000 danskere lider af borderline personlighedsforstyrrelse (eller emotionelt ustabil personlighedsstruktur), og de er krævende patienter i det psykiatriske system. Det fordrer tid og tålmodighed at trænge ind til årsagen til deres forstyrrelse.
Karin Dyhr var gennem en årrække svingdørspatient med mere end 70 indlæggelser med diagnosen borderline. I dag er hun kommet ud på den anden side og har overskud, humor og livskraft. Sammen med Marianne Holmen har hun skrevet om sit sygdomsforløb i dokumentarromanen Glaspigen. Karins helbredelse skyldes i høj grad, at en sygeplejerske troede på, at tålmodig og forstående terapi kunne sætte hende fri af de sjælelige pinsler, der skyldtes oplevelser i barndommen.
Siden har hun holdt omkring 350 foredrag og er via sin meget besøgte hjemmeside kommet i kontakt med talrige andre borderlinere. Det har givet hende exceptionel indsigt i en af de mest udbredte psykiske lidelser, som det ofte er svært for systemet at rumme.
Bag om borderline er en bog med både kritik og håb. Den har et vægtigt budskab til både fagfolk og brugere i det psykiatriske system.
Chefpsykolog Lars J. Sørensen har skrevet forordet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bag om borderline: et spørgsmål om opmærksomhed

Bag om borderline: et spørgsmål om opmærksomhed