Nedsat pris! Bag volden
Kategorier / sektioner:

Bag volden (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Linda Lassen

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788726158069
Udgave: 1. (16-05-2019)
Oplag: 1. (16-05-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 216
Formater / udgaver
200,10 kr
60,70 kr

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Grys forældre skal et par uger til Grækenland, og hun glæder sig til at være alene hjemme og slappe af. Hun har haft et hårdt år. En veninde, Christina, døde, og rygterne siger, det var på grund af stoffer. Kæresten, Sune, skred, og eksamen gik elendigt.
Nu er det heldigvis sommerferie, og Gry deltager i byens traditionsrige voldspil. Det samme gør Anders. han er fyldt 18 og har kørekort, og der er prestige i ham, selvom han er lidt duknakket og har problemhud. Først og fremmest er han godt at snakke med.
Da Anders fortæller, at han er bekymret for sin ekskæreste, Malene, voldspillets smukke stjerne, lytter Gry opmærksomt.
Malene opfører sig underligt, og hun er blevet set sammen med nogle af byens pushere. Gry lover Anders at snakke lidt med hende for at finde ud af, om der er grund til bekymring.
Solen skinner, aftenerne er lune, og Gry mødes med vennerne ved stranden. Det tegner til ren idyl - men det bliver alt andet end en fredelig sommer.

Linda Lassen (f. 1948) er oprindeligt uddannet lærer og arbejdede som fængselslærer, imens hun sideløbende læste til psykolog. Lassen fik sin litterære debut i 1999 med digtsamlingen "Balloner flyver væk", men specialiserede sig derefter inden for børne- og ungdomslitteraturen, hvilket blandt andet kom til udtryk i bøgerne "Louise" (2001), "Aftalt spil" (2008) og "I vægtens tegn" (2003).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bag volden

Bag volden