Nedsat pris! Bagom alt kan jeg høre din sang
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Bagom alt kan jeg høre din sang (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Eva Andrea

Forlag: Books on demand
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788743010913
Udgave: 1. (10-09-2019)
Oplag: 1. (11-09-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hardback
Sideantal: 212
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
206,70 kr
110,00 kr

Status : Ikke på lager lige nu. Leveringstid 1-2 uger.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Eva Andrea står ved en ny korsvej. Sjælevenskabet med hendes elskede skælver og hun overvældes af mørke. En dag træder hun ind i den gamle kirke på øen, hvor et lille maleri drager hende mod sig. "En strøm af lys står sitrende mellem os, hun vil mig noget, det er tydeligt. Men hvad? Som jeg står foran hende, kan jeg ikke andet end at åbne hjertet, jeg skal nok lytte, det lover jeg. Og lysstrømmen mildnes, så jeg kan sænke blikket."
Eva Andrea kaldes til at drage til Avila - en gådefuld rejse ind i sjælens mystiske rige, der bærer hende gennem tid og rum, ind til kernen af Teresa af Avilas sjælevenskab med Johannes af Korset. Kan de vise vej gennem mørket?
Sagt om bogen:
Denne bog berørte mig langt ind i sjælen. Ikke blot skriver Eva Andrea sjældent smukt - du føler dig healet efter at have læst den.
- Jannecke Øinæs, Wisdom from North
Den smukkeste spirituelle litteratur jeg længe har læst. Jeg blev suget ind i dens sårbarhed og mærkede smerten, skønheden og længslen i dens mest poetiske form. Bogen fik mit hjerte til at lyse op i genkendelse og under. Så smuk, så magisk, så vigtig.
- Anja Steensig, spirituel lærer
I det fineste lys lader jeg mig forføre, vågne, undre, oplyse, omfavne og omslutte. Et lys så guddommeligt og rent, som Kilden det strømmer fra.
- Inger Hjort, Connecte
Læs denne dejlige, mættede, sanselige og dybe beretning om den moderne spirituelle pilgrimsvandring - og få mod til at lytte til sjælens kald og lade kærligheden lede vejen.
- Kisser Paludan, spirituel lærer, psykolog og forfatter

Anmeldelser (0)