Nedsat pris! Bajads i ilden: kærlighedsrus på vingesus Forstør
Kategorier / sektioner:

Bajads i ilden: kærlighedsrus på vingesus (Bog, Hæftet)

Af: Niels Vandrefalk

Forlag: EC Edition
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 204
Dato for udgivelse: 30-9-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Illustrator: Adi Holzer
ISBN-13: 9788793046597
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Adi Holzer
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

248,15 kr

-17%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Det hændte paa et Teater, at der gik Ild i Kulisserne. Bajads kom for at underrette Publikum derom. Man troede, det var en Vittighed og applauderede; han gentog det; man jublede endnu mere. Saaledes tænker jeg, at Verden vil gaa til Grunde under almindelig Jubel af vittige Hoveder, der tror, at det er en Vits". Søren Kierkegaard 1843 
Alba og Falco tager hinanden i hånden. Hun har overlevet et heksebål antændt af fanatiske krigskarle i sit fædreland. Han er vendt tilbage fra underverdenen. Gammel tiltrækning kaster dem ud i kåde klovnerier på en husbåd i Holbergs fødeby, Bergen. De vender tilbage til samfundsmanegen i en kærlighedsrus af tantrisk elskov. Forvandlet til bajadser. 
Falco Peregrinus forsvandt sporløst i august 2008. Han efterlod manuskriptet til en teaterroman, "Teatergal - en forestilling om teatrets magi". Posthumt udgivet af Alba Dio Medea august 2009. "Bajads i ilden" er en fortsættelse og kan opleves uden at have læst forgængeren. Planlagt som andet bind i en romantrilogi med "Teatergal" som den første og "Holbergs yngel" som den tredje.  
Niels Vandrefalk er klassisk uddannet skuespiller på Det kgl. Teater i 1968. Derefter pionér i det opsøgende børne-, unge- og voksenteater. Stifter af bl.a. Banden og Møllen, enmandsteatret Vandrefalken med eget teater Falkereden - senest HolbergTeatret - i Sorø. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bajads i ilden: kærlighedsrus på vingesus

Bajads i ilden: kærlighedsrus på vingesus