Nedsat pris! Balloner forbudt
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Balloner forbudt (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Robert Zola Christensen

Forlag: Forlaget Arabesk
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799888849
Udgave: 1. (22-06-2017)
Oplag: 1. (22-06-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 136
Omslagsgrafiker: Marianne Dunker
Fotograf: Magnus Göransson
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Balloner forbudt er en roman fra en universitetsgang i det politisk korrekte Sverige, hvor det hele er så pænt. På overfladen.   

  
Historien foregår på SOL, Språk- og Litteraturcentrum, i Lund. Her har den danske lektor sit hyr med den svenske mentalitet. Han er en mand i sin bedste alder, men alligevel er det, som om det hele er ved at smuldre. Problemerne begynder, da han knalder en russisk studerende i muslimernes bederum. Det må man åbenbart ikke. Men kan man bede en frø om ikke at være grøn?


”Vær altid omhyggelig, hører jeg mig selv sige, når valget står mellem pærer eller æbler, så hold dig for guds skyld fra kvæde, og nu er min hånd, helt af sig selv, kravlet et sted hen, hvor solen aldrig skinner, og mens vi snakker videre om Kierkegaard og valget og alt det andet, tænker jeg, at det da er helt utroligt så blødt og levende, der er dernede mellem hendes ben”.  


Og hvordan balancerer man lige dét mod et knirkende ægteskab, med udflugter til Den Blå Planet, og med kolleger der virker lidt trætte af historierne om Danmarks fortræffeligheder. Og oveni er der konens 40 års fødselsdag, der skal arrangeres, med telt i haven og op imod 50 gæster.

Anmeldelser (0)