Nedsat pris! Bankrøver Blues
Kategorier / sektioner:

Bankrøver Blues (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Flemmeing Jensen

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711443514
Udgave: 3. (18-03-2015)
Oplag: 1. (18-03-2015)
Første udgivelsesår: 2008
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 192
Originalsprog: Dansk

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En ganske almindelig bankrøver har mødt sin overmand: statsministerens spindoktor! En mand, han beundrer for det, der altid har været bandittens målestok.

Men statsministeren bliver myrdet. Baggrunden for mordet er ikke til at tage fejl af, hændelsesforløbet er soleklart: Præsidenten fra Letland havde været på officielt besøg; hans kødfulde hustru havde siddet fast i rutsjebanen i Tivoli; der havde været grønlandske demonstrationer mod Thulebasen; dommeren havde dømt et forkert straffespark mod Martin Laursen i kampen mod Sverige; den amerikanske udenrigskomite havde gjort knuder; den tyrkiske ambassade var brændt ned; statsministerens frue havde købt en sofa i ILVA - og udenrigsministeren var som sædvanlig idiot.

Vores bankrøver må tage stilling til dybt eksistentielle spørgsmål: Er ondt altid så forfærdelig ondt -og hvor god er godheden? Hvad nu hvis magt kan redde verden - bør man så ikke søge den? Er der plads til en død statsminister i en tønde til opsamling af regnvand - og hvor gør man i givet fald af tønden?

"At den gode komiker også kan spille en fremragende skurk, er vor egen Flemming Jensen et fint eksempel på." - Bo Tao Michaëlis, Politiken

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bankrøver Blues

Bankrøver Blues