Nedsat pris! Bare vi ikke skal have tøjet af: Kærlighedshistorier om parforholdets udfordringer
Kategorier / sektioner:

Bare vi ikke skal have tøjet af: Kærlighedshistorier om parforholdets udfordringer (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Katrine Axholm

Forlag: Content Publishing
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793607187
Udgave: 1. (14-06-2018)
Oplag: 1. (14-06-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 256
Originaltitel: Bare vi ikke skal have tøjet af
Omslagsgrafiker: it matters
Fotograf: Stine Heilmann
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
234,90 kr
185,90 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Katrine Axholm tror på kærligheden. Hun er parterapeut, og hun tror på,at vi mennesker inderst inde ønsker os at elske og blive elsket. En at dele livets op- og nedture med. At lykkes med familien og sidde sammen på en bænk, når vi bliver gamle og se tilbage på vores fælles liv.


Hun ved også, at mange synes, kærligheden er svær. Kompliceret og smertefuld. Derfor opgiver over 50 procent og lader sig skille. Hun synes, de ofte går af de forkerte årsager. Fordi de ikke ved bedre. Fordi de tror, at kærlighed handler om at få noget af en anden. At et andet menneske skal give dem alt det, de har brug for og gøre dem lykkelige. Og når ikke det lykkes, så er det bedre at leve uden eller at prøve lykken med en anden. Men sådan behøver det ikke at være. 


Her i bogen inviteres du direkte ind i en række kærlighedshistorier, der beskriver de typiske udfordringer i parforholdet: midtvejskriser, utroskab, kulde, manglende kærlighed, tillid, kedsomhed og meget mere. Hovedpersonerne er både mænd og kvinder, der er nået til et punkt, hvor de ikke kan mere. De står ved en skillevej og skal træffe en beslutning.Du kan læse om deres dilemmaer, hvorfor de vælger at gå i parterapi, deres og partnerens indsigter og erkendelser i løbet af terapien, Katrine Axholms overvejelser undervejs og de perspektiver, som garanteret vil få dig til at se på dit eget parforhold med nye øjne. Du vil også få nogle direkte råd til, hvad du selv skal holde øje med i dit eget parforhold. Bogens formål er at inspirere dig til at se på dig selv og forstå din egen adfærd, så du og din partner kan lære at gøre noget andet og bedre og sammen (gen)finde kærligheden.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
01-10-2018

Bare vi ikke skal have tøjet af

En spændende bog der giver indblik i, hvad vi har med os fra vores opvækst. Hvordan vores forældres adfærd afspejles i vores adfærd. Hvordan vi ofte taler forbi hinanden og misforstår hinanden på baggrund af vores opvækst.
Bogen består af 17 cases, 17 par, der har udfordringer i deres ægteskab. 17 helt forskellige problemstillinger. Den indeholder mange redskaber til brug ikke bare i forhold, der allerede har udfordringer, men også til brug for par, der ønsker at arbejde på deres forhold og gøre det endnu bedre. Desuden kan bogen udmærket læses af singler, for at blive klog på sig selv. Det er næsten umuligt ikke at finde noget genkendeligt i bogen.
Bogen er skrevet i let forståeligt sprog og beskriver hverdagssituationer. Gode detaljerede beskrivelser af de forskellige udfordringer set fra begge parters side.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Bare vi ikke skal have tøjet af: Kærlighedshistorier om parforholdets udfordringer

Bare vi ikke skal have tøjet af: Kærlighedshistorier om parforholdets udfordringer