Nedsat pris! Barndommens skygger
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Barndommens skygger (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Steen B.J.

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771907506
Udgave: 1. (11-12-2017)
Oplag: 1. (11-12-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Serie: En sag for team Milton
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 254
Omslagsgrafiker: Sabine Puk Sørensen
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Meiner vokser alene op med sin mor. En mor, der fokuserer på, at det er vigtigt, at Meiner gør sig klart, at han er bedre end sine kammerater. For når han vokser op, skal han have et lederjob. Det viser sig dog, at Meiner er ikke en glad for at være leder i en fødevarebutik. Personalet taler dårligt om ham. Det giver Meiner problemer som voksen, og han har problemer, som han prøver at løse med hjælp fra sin psykolog. Spørgsmålet er, om hans problemer er så overvældende, at han kan være morderen til flere myrdede mennesker, han har kendt fra barnsben af. Måske er Meiner både skyldig, men også uskyldig, fordi hans mor har ødelagt ham gennem barndommen, eller måske er der andre kræfter på spil. Team Milton bestående af Ella, Ibsen og Li-Mei har en vanskelig opgave med at finde svaret på dette mordmysterium.       


Uddrag af bogen 

”Kom ind og sæt dig ned.” ”Hvorfor sagde du ikke, hvad du ville ude i butikken for ti minutter siden? Jeg har ikke tid til at sidde her, når køen er lang deroppe ved kassen.” ”Sæt dig ned,” sagde Meiner myndigt og pegede på stolen foran sig. Modvilligt adlød Birthe hans kommando. Hun havde ikke før set ham på den måde før. Meiner havde en bestemthed i stemmen, som han aldrig havde fremvist før. Selv øjenbrynene ændrede sig, og et stort V tonede frem i ansigtet, hvor næsen var bunden af dette V.  Birthe sad afventende og gloede på ham med åben mund.       


Om forfatteren 

Steen B. J. (f. 1965) skriver en serie af krimier med hverdagsrealisme, der henvender sig til krimiinteresserede læsere i alle aldre og mest handler om mennesker og skæbnefortællinger frem for blod, sex, vold og action. Sproget er hverdagsagtigt og uden manipulerende billedsproglige virkemidler. Det giver læseren en unik frihed til selv at danne sig uforglemmelige og personlige billeder ud fra de menneskelige relationer i den fremadskridende handling, hvor mord- og andre krimigåder løses.

Anmeldelser (0)