Nedsat pris! Barnets udvikling gennem tilknytning og leg: Forstå førskolebarnet (eller hvem som helst, der opfører sig som et)

Barnets udvikling gennem tilknytning og leg (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Deborah MacNamara

Forlag: Blue Pearl
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799687435
Udgave: 1. (02-01-2018)
Oplag: 1. (02-01-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 271
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

”Barnets udvikling gennem tilknytning og leg” er en dansk oversættelse af Deborah MacNamaras bog ”Rest, Play, Grow”, som er baseret på den canadiske psykolog, Dr. Gordon Neufelds tilknytnings-°©‐ og udviklingsteori.  

Bogen formår på en særlig måde at formidle nogle vigtige og kloge indsigter på en humoristisk og vedkommende facon og præsenterer os for det, der ofte er så selvfølgeligt, at det næsten ikke er til at få øje på. Herved åbner bogens budskab op for nye perspektiver på forældreskabet, som kan forstærke tilknytningen med vores børn. Bogen tager os gennem eksempler, forskningsresultater og udviklingspsykologiske indsigter og bliver på denne måde en vejledning til, hvad vi kan gøre, for at et barn kan vokse op og blive et helt, modstandsdygtigt og tillidsfuldt menneske i sund trivsel og med et godt selvværd.  

Bogen gør os opmærksomme på grundlaget for al trivsel og udvikling; nemlig gode relationer og tilknytning til andre mennesker. Børns sult efter at være i gode, nærende relationer er ligesom fysisk sult og skal mættes mange gange dagligt. Det er de voksnes ansvar – men i dag er skærmen, som tager meget af vores børns tid, blevet en ihærdig konkurrent om vores børns opmærksomhed, men de må aldrig erstatte behovet for den ægte relation imellem mennesker. Deborah MacNamaras bog giver os et bestyrkende perspektiv på forældreskabet; at styrken til at opdrage ligger i børns tilknytning til deres voksne. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Barnets udvikling gennem tilknytning og leg

Barnets udvikling gennem tilknytning og leg