Nedsat pris! Basisbog i fysioterapi Forstør
Kategorier / sektioner:

Basisbog i fysioterapi (Bog, Indbundet)

Forlag: Munksgaard
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Fysio/Munksgaard
Sideantal: 695
Dato for udgivelse: 8-2-2017
Udgivelse: 2. udgave, 2017.
Illustrator: Birgitte Lerche
Redaktion: Inger Birthe Bjørnlund, Nils Erik Sjöberg, Hans Lund
ISBN-13: 9788762814448
Produkt type: Bog
Bidragyder: Bente Andersen, Karen Langvad, Finn Bojsen-Møller, Hans Lund, Inger Birthe Bjørnlund, Jan Magnus Bjordal, Jeanette Præstegaard, Jens Bojsen-Møller, Kent Kristensen, Klaus Klinge, Knut Borch-Johnsen, Nanna Linde, Nils Erik Sjöberg, Nina Beyer, Per Jørgense
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Nete Banke
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

630,75 kr

-13%

Vejl. pris: 725,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Basisbog i fysioterapi er den første samlede danske fremstilling af de temaer, der tegner fysioterapi som fag og profession. Bogen er skrevet af en bred vifte af forfattere, og her i 2. udgave er bogen inddelt i seks hovedtemaer: Fysioterapi; Grundlaget for fysioterapi; Grundlaget for kvalitet i praksis; Parakliniske undersøgelser; Den fysioterapeutiske arbejdsproces og Rammer for det fysioterapeutiske arbejde. Inden for hvert af de seks områder præsenteres de tilgrundligggende teorier og kundskaber, som er nødvendige for udøvelse af og forståelse for fysioterapi.


Med denne nye udgave lægger bogen sig op ad de nye studieordninger, hvorfor der - udover en generel opdatering og revidering af bogen - også er tilkommet nye kapitler om parakliniske test, farmakologi og ernæring. Det er bogens sigte at skabe sammenhæng mellem de mange delelementer, der tegner fysioterapifaget og -professionen i dag.


Den primære målgruppe er studerende på fysioterapeutuddannelsen, men også fysioterapeuter i efter- og videreuddannelsesforløb vil have stor glæde af en samlet fremstilling af fysioterapiens teoretiske og praktiske grundlag. Alle andre fysioterapeuter, som ønsker en opdateret gennemgang af fagets redskaber og udvikling, kan også have god gavn af bogen. Gennem beskrivelser af både den praktiske, teoretiske og det videnskabelige grundlag præsenterer Basisbog i fysioterapi en sammenhængende ramme for fysioterapiprofessionens virke og understøtter således udviklingen af den faglige identitet.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Basisbog i fysioterapi

Basisbog i fysioterapi