Bedre graviditet og fødsel med akupressur: Fødselsforberedelse og smertelindring med akutryk alle kan lære det (Bog, Paperback)

Af: Catrine Saramarie Marcussen

Forlag: Muusmann Forlag
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 96
Dato for udgivelse: 18-5-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793575752
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

129,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Lær, hvordan du kan give den gravide akupressur på de punkter, der er designet til at give en hurtigere, mindre smertefuld og ukompliceret fødsel.

Akupressur som fødselsforberedelse hjælper bækkenets led og muskler med at skabe vej for det lille barn. Det modner livmodermunden til at åbne sig, giver kvinden ro i krop og sind og giver kræfter til den store opgave, som en fødsel er.

Lær også et par simple tricks til at afspænde spændte muskler ved hjælp af rebozomassage, der bruges med stor effekt til at få barnet placeret korrekt i bækkenet.

Under fødslen:
Man kan med stor fordel også anvende akutryk under fødslen, fordi det både virker smertelindrende, afslappende, styrkende, beroligende osv. Der er akupressur-punkter, der er designet til at smertelindre, dæmpe blodtryk, lindre kvalme, give ny energi, sætte gang i eller ro på veer, alt efter behov. Således har partneren en brugbar metode til at afhjælpe de forhindringer, der kan opstå undervejs, så behov for medicin og andre indgreb minimeres eller helt undgås.

Efter fødslen:
Akupressur kan bruges, hvis der er behov for fx at løsne en fastsiddende moderkage, hjælpe amningen i gang, mindske blødning, genfinde roen eller give bedre søvn.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bedre graviditet og fødsel med akupressur: Fødselsforberedelse og smertelindring med akutryk alle kan lære det

Bedre graviditet og fødsel med akupressur: Fødselsforberedelse og smertelindring med akutryk alle kan lære det