Nedsat pris! Bedre mad: Kokkenes klimakogebog Forstør
Kategorier / sektioner:

Bedre mad: Kokkenes klimakogebog (Bog, Indbundet)

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 191
Dato for udgivelse: 9-11-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Redaktion: Stine Gudmundsen-Holmgreen
ISBN-13: 9788779734111
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: opskrifter: Søren Gericke, Charlotte Grønlykke, Rasmus Kofoed, Erwin Lauterbach, Ahn Lê, Jakob Mielche, Jakob de Neergaard, Thorsten Schmidt, Vivi Schou, Torsten Vildgaard
Fotograf: Lars Gundersen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

231,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

 En række af Danmarks bedste kokke har sat hinanden stævne i denne kogebog, som er en velsmagende håndsrækning til alle, som ønsker selv at gøre en indsats for klimaet.
De medvirkende kokke er: Søren Gericke, Charlotte Grønlykke, Rasmus Kofoed, Erwin Lauterbach, Ahn Lê, Jakob Mielche, Jakob de Neergaard, Thorsten Schmidt, Vivi Schou og Torsten Vildgaard. 
Baggrunden er: Omkring 30 % af klodens CO²-udledning stammer fra vores fødevareproduktion - og hovedsagelig fra den industrielle fødevareproduktion. Så at gøre noget for klimaet handler ikke kun om miljøvenlig energi, men også om, hvad vi helt konkret kommer på vores tallerkener og hvordan vi tilbereder vores måltider.
Opskrifterne følger årstidernes gang og spænder lige fra gode hverdagsretter, der ikke kræver oceaner af tid, til det nye nordiske køkken, hvis brug af lokale råvarer og vilde urter går fint i tråd med den klimavenlige grundtanke. Resultatet er en række super velsmagende retter, som gør det alt andet end kedeligt at spise med tanke for, hvordan vi ønsker verden skal se ud om 100 år.
Kokkenes klimakogebog er illustreret med fine farvefotos på hvert eneste opslag, sådan som de medvirkende kokke har ønsket at vise deres udvalgte retter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bedre mad: Kokkenes klimakogebog

Bedre mad: Kokkenes klimakogebog