Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Begyndelsen og slutningen: noveller (Bog, Hæftet)

Af: Sten Kaalø

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 215
Dato for udgivelse: 27-9-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788779734968
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

205,80 kr

-23.5%

Vejl. pris: 269,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Begyndelsen og slutningen er en novellesamling og som sådan en samling historier, der hver for sig kan læses uafhængigt af hinanden. Men samtidig er samlingen klart tematisk med fokus på par-liv og tosomhed. 
Det betyder ikke, at de alle udelukkende handler om par. En af dem handler f.eks. om en enlig kvinde, der slet ikke tænker på noget par-liv og mener, at hun er i stor fare. En anden handler om en kvinde, der hele livet igennem vil være par uden at være par. En tredje novelle handler om en kvinde, der i fyrre år ikke har været par og pludselig får en par-oplevelse, som sender livsgnisten tilbage i hende.
Og der er også andet end ´enlige´ kvinder i novellerne. Der er også historien om den gamle sengeliggende klovn, som både tænker frem og tilbage - og stadig (af og til) tager sin klovnenæse på, når sygeplejerskerne kommer. Og så er der alle disse par, som man synes, man kender - uden at kende dem - helt unge og helt gamle. Og deres liv. Og som er en del af vores allesammens par-liv.
Steen Kaalø, f. 1945, debuterede i 1969 med digtsamlingen Med hud og hår.  Det er siden blevet til en lang række digtsamlinger, novellesamlinger, romaner, foruden radio- og tv-spil samt skuespil. Altså et omfattende forfatterskab, hvis seneste opus - digtsamlingen Den sidste sne - udkom i 2009. Sten Kaalø har modtaget flere litterære priser - i 2010 således Morten Nielsen-Prisen for Den sidste sne. Om den skrev pressen blandet andet:
»Sten Kaalø er uden konkurrence en af de danske poeter, der skiver de smukkeste digte. Og om den skønhed, man finder hos Kaalø, skal det siges, at den altid er kemisk renset for banalitet og traditionel idyl . Sten Kaalø bliver bare bedre og bedre for hver bog. Køb ham også denne gang!«
- Kristeligt Dagblad

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Begyndelsen og slutningen: noveller

Begyndelsen og slutningen: noveller