Nedsat pris! Begyndelsen: på tærsklen til en digital revolution Forstør
Kategorier / sektioner:

Begyndelsen: på tærsklen til en digital revolution (Bog, Hæftet)

Forlag: People sPress
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 277
Dato for udgivelse: 3-6-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Medforfattere: Henrik Amsinck, Sune Aagaard m.fl.
ISBN-13: 9788771379907
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

193,70 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Vær modige! Det er budskabet fra de digitalt ansvarlige i ti af Danmarks største og mest betydningsfulde virksomheder til resten af dansk erhvervsliv. Den digitale revolution, vi står midt i, rummer enorme muligheder for dem, der tør, og der er reelt ikke noget levedygtigt alternativ. Deres egen opgave er at sikre deres virksomheder de bedst mulige vilkår i en ny og dramatisk forandret konkurrence. De skal finde nye veje til konkurrencedygtighed og markedsandele, mens velkendte forretningsmodeller forsvinder fra den ene dag til den anden, når digitale teknologier viser nye og bedre veje. De følger udviklingen tæt, og deres beslutninger har store konsekvenser, både for virksomhederne og for Danmark.
I Begyndelsen deler de deres tanker om de digitale teknologier og deres konsekvenser. Hvilke teknologier kommer til dramatisk at forandre vores verden? Hvad betyder digitaliseringen for konkurrencen? Hvor hurtigt kommer det til at gå, og hvem bliver vindere og tabere? Hvad skal virksomhederne gøre for at finde de rigtige svar, og hvad skal Danmark gøre for at ruste sig bedst muligt til en virkelighed i dramatisk forandring?
Sune Aagaard er journalist, historiker og vært på Radio24syv-programmet Millionærklubben. Han arbejder med rådgivning og medieudvikling og er forfatter til en lang række bøger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Begyndelsen: på tærsklen til en digital revolution

Begyndelsen: på tærsklen til en digital revolution